2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
弱智仔

點解唔定80做界線?
唔好又偷換丫拿
我剩係話講死全家冇口德姐
邊個講咪邊個係囉, 冇分好淡架WO
你隻走數狗老母都死左十幾個啦
你啲屋企人都幾唔值錢㗎喎

又尻縮,一日尻縮幾多鑊
咁我仲係唔係高登件屈機男?

弱智仔有千萬個老母千萬個老豆
你有千萬個老豆你贏硬啦

死極都仲有老豆
你日日精神分裂唔同身份,好難同你講喎。
昨日12M樓,今日又公屋,明日就天橋底
早幾個月好友就似大師咁喇,升市就大大聲威,依家縮到死狗咁,但淡友唔同喎一直都係講緊勿接火棒提醒人風險,去到合理又負擔到價位先入市都未遲,幫人避開頂位。只係你一廂情願咁扣人帽子話淡友一定係叫人插到底先好入市。
你都比個數黎丫,下年估CCL幾多?
死開啦 賴皮狗
都話咗你打橫嚟講啦, 依家好多人睇淡唔係因為覺得CCL升咗幾多所以要停, 而係因為大圍經濟有問題, 跌得快定慢係睇經濟變化唔係講數字唔係講CCL, 依家人人都係睇緊美中貿易戰會變成點, 根本冇人知道幾時停同會唔會停, 點解你條傻鳩係都要迫人數字化個睇法啫, 上面我已經舉咗個例啦, IT狗層數估價由頂跌到落370萬只係3個月時間, 但CCL同政府數據只係跌咗幾個%, 你要量化依個跌幅都已經有困難啦!
我就白紙黑字講得好清楚嘅
你打完一大段野,叫你比個CCL數都唔敢比
it9層樓原來已經變左香港樓市指標
呢度淨係賭CCL,講完你嘅理論又唔講CCL你可以出返去
啲難聽說話+尻up大跌5成多到任cap都得
仲好意思企係道德高地扮聖人
好啦,淡友萬歲
不如你自己睇下每次有置業post問野既時候淡友第一句講咩
係咪真係你講得咁和善有理
我自己觀點角度就上面講晒
你鍾意又扣番我帽子話我係gogogo一份子隨便你
講到尾好同淡講自己立場都咪咁聲大大就係我要表達既野,講完
學宮丸話齋 齋講梗係可以吹大啲,落注既又要風險管理又唔同講法
講得大又做唔出既叫你信,點信
咁你咪講埋林太山莊囉, 依家個價都由高位回落10-20%架!
但我唔係淡友喎樓市我長遠睇升,只係睇嚟緊幾年會回落, 咁比完有咩用?
別拆穿,一邊講ccl 一邊講it狗,真心笑
一句講哂好淡友都有仆街,但亦都有有料嘅人,你用一個人去代表哂淡友而叫人唔好信?唔通信好友去接火棒?
咁你攞埋嘉湖山莊或者最近新盤成交囉, 元朗幾個新盤賣晒未? 用IT狗間屋做例子因為有巴打全程直擊銀行估價同最近成交, 如果你有個例子有近幾個月銀行估價同成交紀錄都可以攞出嚟講架, 如果連例子都冇你講閪咩!
弱智仔3zero又比人圍住恰

死返你老母棺材本乞衣劏房喊啦
其實雙方已deal左,自己睇圖片模式。
其他人口水戰緊啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞