2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
公我贏
字你輸
樓爆一定要一年內暴跌?自己文塞就唔好話解釋唔到啦,從來講樓價升跌淡友幾個高質巴打都有哂分析理據,硬好呢?
究竟邊個先係講極都唔明呀。 學上面巴打講 我係花生友都睇唔過眼呀
屯元天減價20-30%成交叫唔叫爆?
下下都要全香港半價賣先准叫爆?
你班傻鳩硬好估價升果幾萬蚊已經打哂j shout爆升啦 仲ff出年轉按一開二
升?睇過?邊撚度升呀?
好友點睇?
佢地叫gogogo個陣ccl點數一年都未必升20一年
而家開個盤話要一年跌6-70點對賭 唔跌/+-10點
好中國式公平
佢地叫gogogo個陣ccl點數一年都未必升20一年
而家開個盤話要一年跌6-70點對賭 唔跌/+-10點
好中國式公平
所以咪話你地睇野唔撚睇晒就學人大聲囉
係呀, 本身你咁講冇問題
但宮丸分 係呢個賭局前嘈交果個POST就係大緊3Z 出年低過135 3Z要死全家呀, ON撚99咁仲學人大聲
仲信分析, 專家食屎啦 !!
樓爆講左幾多年呀?
唔好多啦, 講番15~16年果次好未, 而家個價對比埋去又點呀?
信你地班仆街就慘啦, 你估真係齋等冇成本架?
樓爆CCL135係宮園薰佢自己定義,無人迫佢
建議宮巴開番個post
2018年ccl神預測 3zero話年尾190-200點
內文就用番沒巴張cap圖
輸左捐2000先
明嘅 幾個月前咁撚串依家撞崩鼻面懞咁瘀,想那返揸沙,但仲係咁厚面皮不斷搬龍門,真係睇唔過眼呀作為花生友
唔撚睇前文後理就講到迫佢上刑場咁, 好撚肉酸
135點唔係股榮講咩?
不嬲講緊樓市下行都係週期性同埋有前瞻性架啦
資產長遠睇無錯係會升值 但你次次唔夠人講就搵以前個價點點點黎反駁就真係係人都睇得出你弱撚智

舉個例 保星你買440萬 我現價買380萬 3年後升返上450萬 邊個有錢賺?

Btw 永遠講舊史就食撚屎啦你
我都覺得呢刻仲有人用15-16年做例子幾有趣
唔知位巴打衰咩坐咁耐
跌極都係垃圾大西北低層,未大量慢燃到市區,真係未爆到
你一廂情願當係樓爆咁無計
點呀?洗唔洗又講前年個價手點點點 依家又點點點呀
睇第一頁啦cap晒圖唔撚睇
唔信分析信你地gogogo衝入市,咪變it狗咁囉 真係夠哂慘喇。
屯元天唔係香港?
你有d隊友都係住大西北架咋
樓爆洗唔洗包埋大灣區先叫樓爆?
公你嬴, 輸我輸, OKOK
講緊宮太分話2019年樓爆CCL 135就3Z死全家
之後又LOOP番去乜野等舊史食屎, 但D專家就全部囉晒舊史黎分析黎緊樓市點下行
都話左, 咁有信心佢跌既咪直接賭135
等D未買樓又成日MON 住D 所謂專家分析樓爆既人個心都定D丫
仲有賺左連登幾個月人氣
連燈樓市kol (反向)
佢可以整個樓市逆向ETF
應該fat fat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞