2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
用CCL同IT狗層樓嘅銀行估價做比較都會知道問題所在啦,IT狗層樓銀行估價由最高480萬跌到去370萬,CCL又跌咗幾多%呢!
笑到仆街 宮園X日日樓爆樓爆 周圍叫人唔好買
依家賭CCL都要賭170
我未睇過 可唔可以貼黎睇睇
CCL 170 都係 2018 年 3 月頭既位,去番呢個位就算係樓爆,飲緊野都差少少笑到噴落個 mon 度
淡淡平時講到咁也文也武又經濟分析又好似日本咁爆法,到頭來19年尾先去返年頭價當贏左
好多技術分析話由最高位跌番 20% 就真係熊市
套入番 CCL 就應該係 150.91 點 (=188.64 x 80%)
開頭賭局好似係以160做界線,連出年年尾跌唔到2成都冇信心賭驚輸
依家176 都仲要規定開185佢贏,連出年年尾升唔到5%都冇信心賭驚輸
係囉 淡友咁易滿足,轉個頭見底反彈好友un住腳咁慢慢睇CCL上200都仲得。
如果佢日日開post講ccl200咁賭就抵笑嘅
不過你隊友日日開post講樓爆然後賭出年年尾先170真係肉酸都震
唔接受哩個賭局係好合理
即係我睇淡個股市, 諗住入隻PUT輪玩下, 點知一睇個莊家開40點SPREAD 我睇得幾淡幾急住買都唔會咁ON9買落去啦
依家唔係純粹睇好睇淡, 係賭錢呀, 梗係要睇個睹局公唔公平先賭啦
唔通開個大細賭局, 3-6為細, 7-18為大, 然後只係俾人買細, 咁叫公平呀?
樓主圖都cap埋
依家條友又改口170
仲有咩好講
即係咁
平時就咁有信心講樓爆樓爆,一個月平一球,一年跌三成,周圍叫人千忻唔好買樓
講既時候就100%有把握, 一到賭錢啲信心去哂邊
敢賭大啲既話我就佩服淡淡喇
十足把握先賭 好波
正解
170點CCL你都贏 學咩人做樓爆硬淡

弱智仔3zero呃老母棺材本買乞衣劏房
網上鍵盤戰有乜意義?

3zero老母個摸頂乞衣劏房跌到佢傻撚左

先係對呢隻啃老狗既真正懲罰
咁鍾意賭呢啲玩大啲大,好友咁有信心,不如夾錢俾嗰幾位巴打買,升咗就你哋嘅兼佢哋交租,跌就你哋嘅
兩邊都係咁jei, 唔好選擇性失明啦
開得盤玩就公平d
有咩唔公平?
CCL135佢講嘅,估近果個贏又係佢講嘅,後來淆底改口CCL170都比佢。

依家有人想焗我買CCL210先叫公平,都痴撚線,明知唔會中都焗人賭,即係去搶,我有冇迫佢買CCL135?
依家考眼光,唔係買大細。
睇唔明你賭乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞