2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
咁你睇嚟緊樓價升定樓價跌呀!?
你知唔知CCL跌10點 可以輸晒份首期
我建議你裝返個腦先出聲
講到對賭就要公平
因為係精算師/有data,所以入賭場就要接受不公平賭局?
自己又唔撚睇賭局規則, 所有規距都係大家傾出黎, 公唔公平佢地自然心裡有數
玩果1,2千做善事都講到要生要死咁,
得啦, 唔口水戰係個RULE到了
定係你想跟CCL170以下當你贏都得
有冇膽 跟唔跟? 唔好咁多口水
好on9
個文員仔之前夠話睇200比沒巴cap左圖啦
而家又變左185?
我只係講190,有望挑戰200, 都幾個月前嘅事。依家只係調整預測185
不過就唔會135搬到170

而你條垃圾塘邊鶴,點名挑你機,你連應戰都唔敢就收尻皮
調整 笠水就笠水啦
我又冇估過CCL要點點點 應咩戰
你唔敢一齊估? 淨係識抽水有西用咩 串我都唔入肉啦
有咩好估
估下你條廢中幾時先突破到25k人工就有興趣
有意義d輸贏都可以做善事

$2k兒童癌病基金捐款

170做開盤位以上你贏,以下我贏
ok,輸方捐2k
睇下你幾撚廢丫,人地都應晒戰。得你一個得把口,返屋企含撚啦
Respect
其實好友一定要估佢大升架咩 而家跌巿估佢平穩都算係好友既一種嚟喎

反而講樓爆但估一年後先回得4%, 老老豆豆, 作為花生都實在睇唔落去 其實都唔好講公唔公平, 你咁縮只係反映你無信心, 你有信心既咪狠D 囉, 135 太低, 咪20% 150囉, 屌, 口口聲聲話爆但言行不一出到嚟廝廝縮縮咁咪柒囉, 俾D 信心先得, 跌巿 20% 其實真係食菜咁食 你睇下支那咁樣就知20% 基本上shoe win, 唔好再縮啦
其實淡友一定要估佢大跌架咩  而家跌巿估佢幾年陰跌都算係淡友既一種嚟喎

反而講樓市gogogo但估一年後先升5%, 老老豆豆, 作為花生都實在睇唔落去  其實都唔好講公唔公平, 你咁縮只係反映你無信心, 你有信心既咪狠D囉 口口聲聲話爆但言行不一出到嚟廝廝縮縮咁咪柒囉, 俾D 信心先得, 升巿 20% 其實真係食菜咁食 你睇下支那咁樣就知20% 基本上sure win, 唔好再縮啦。
咁撚樣焗賭法都仲可以覺得3zero啱嘅人,究竟有幾撚蠢。 定係硬好扮花生友呢
低智仔有名你叫啦 唔好要求咁多啦
樓爆即係陰跌
首先
3zero自己年中睇年尾190最少,200最多(已經錯撚曬)
點解而家可以自己開個post重近落注睇新位?
即係硬好可以無限重新落注
所以話低智區係贏國人種真係無講錯
淡友不願面對
以為自己講樓爆
對家一定要講爆升, 呢個POINT講極都係解釋唔到佢地
之後原來樓爆只係陰跌幾個%就叫爆左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞