2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
跌到開埠價
分析幾多年 中左幾多次, 睇過?
我好認同樓市係要調整, 一樣野有升有跌先叫正常
但係睇番眾多係連登既樓爆POST, 多數都係5成先叫正常, 又囉個唔知咩牙醫POST黎打J
仲有D癲佬話跌8成先會買得開心
連你地最大大佬沒事巴都係睇跌到20~30%
仲話出年會入市, 姐係佢都睇之後會重上啦, 唔重上都起碼平移啦
咁到底呢樣野叫爆, 定回調呀? 爆, 就有排都上唔番架啦WO
學淡友講, 準備重現日本既失落的20年WO
咁快出年就入市?!
又唔好咁講 好友都有唔少係早年上車嘅,只不過係近年夾上車果班最大聲周圍嘈姐
政府狗又毒癮發作
最嘈果件已經自爆左啦
走啦屌你老母 正一過街老鼠
垃撚圾
雖然好多原因, 但起碼你認番睇大左
好過D人柒左係要撐, 我唔會再追擊你呢樣, 講還講賭下做善事夠架啦
, 大家都唔好擺埋屋企人上檯
咁IT狗8月買咗層440嘅樓, 短短3個幾月銀行估位由最高位480萬跌到去前幾日370萬, 依個係唔係成本? 信班硬好唔使仆街? 你估真係有買貴冇買錯?
咁你睇下人地買黎做咩囉
睇好睇淡而等唔等都係有成本架啦
問題個口氣唔好咁大丫大佬
下下都話樓爆5成點信你地呀
除非你話樓爆係2~30%就算爆, 咁咪再討論囉
隻3zero狗下下死老母死全家

都唔知佢有幾多老母
我係話你好多原因下認左 135係睇錯左, 有難度
死唔死全家果樣野係想大家積下口德架姐
其實我同意CCL係冇參考性, 不過你地要囉黎賭咪照講
你都幾打橫嚟講喎, 樓價升咗十年先升到8-9月個高位啦, 唔通估跌就要一年跌到底咩, 依家個事實係IT狗層樓個銀行估價由480萬跌到去370萬, 但CCL同政府個數據只係跌幾個%, 你又話我知點解囉!
死全家係3zero口頭蟬嚟, 你唔知就唔好衝出嚟柒啦
你大我如果CCL135以下死全家無問題,我都受注。
如果CCL135以上係咪你死全家?
姐係人地冇口德, 你地就要冇口德, 受教了
又玩呢D人格抹黑,唔爭在話埋淡友睇淡黑心想人負資產跳樓死啦
CCL135以下我死全家
CCL135以上你死全家
就係咁
所以咪叫你地報個數出黎, 分析升跌冇用
升市講升, 跌市講跌, 好似大師咁, 升市就尻縮瘋狂改回, 跌市就出黎大聲威, 咁樣你都信呀?
既然係慢跌, 姐係短期內都唔買得
你用時間黎講, 就唔關個價事架啦WO
升左十年, 係咪要跌番十年慢既先到底, 到時再買?
唔係既話, 你地又睇跌幾耐先可以入市呀?

邊條撚頭一口咬定我係高登件屈機男?

否則死老母?

你條撚樣你媽生舊椰菜花好過生你件撚頭
咁如果句"死全家"係用番響同3zero對話中, 我又覺得冇問題喎!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞