2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
簡介:
會員 宮園薰 挑機預言2019年12月31日前CCL會低於135點, 3zero應戰開CCL185點, 雙方協議以接近者勝.

敗者 開POST道歉+認衰睇錯市

另外加挑兩隻塘邊鶴: 古巨J, 90後廢Ching, 唔好得把口, 落場一齊玩

走數下場就好似隻屈狗一樣做過街老鼠

不記名投票, 以10%做buffer
2019 CCL over 170
2019 CCL under 150
請另行開局
打和, super
當埋我輸
戇鳩鳩!硬好睇CCL到160!200吓話!
支持

林太多兩成佢都未敢講

人呢?
我使乜做埋D賴皮野丫

我都講左如果真係161,我都唔好意思串你輸,反而我會比人串爆
如果你估135,最後開145,就算你估唔中都贏盡掌聲。
只要你估跌方向正確,點計你都係有so

相反如果CCL170你都唔好意思當自己贏啦
話樓爆冇信心落到135?160以下贏面咁大
賴皮到咁under 178當自己贏 之前就口響CCL135
你做淡友好唔好意思呀
一開局即淆底
170叫樓爆,判自己贏
你對自己CCL135言論好無信心咩?
大家有眼睇淡友係咩質素 一開拖就左閃右避
光明正大唔撚得嘅 講過就算數啦。最多咪輸口水交
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞