2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
其實我只係講過190啫 都半年前,依家調整預測…都係185
但都唔會咁過份135變170
拿…你諗清楚呀,半年前係6月,嗰陣淡友都仲鳩縮緊
喂人地認左睇錯啦,又唔睇字繼續bin, 宮丸分都肯認睇錯咪出聲大家笑兩聲咪算囉
明明開賭局聲大大話出年落到135 3zero就死全家, 而家就搬龍門話唔公平wo
咁有信心,其實應該唔駛諗輸左有咩後果,因為佢贏硬
再講,你試下問下好友,有邊個話樓市一升就係爆升?
掉番轉,淡友講親既都係樓爆wo
一係就淡友改改個口風咪撚成日咁大口氣一提樓市就係爆爆爆,咁同你地聽好友講gogogo有咩分別呀請問?
200-185=15 一個吹大15點
170-135=35 一個吹大35點
而家邊個柒d
喂原來係靠估既早講啦
好多連登傻仔睇你地分析架
原來同賭大細一樣靠尻估既

而家個情況係宮丸分有技術含量地分析粒骰一定開到四wo

俾你講多次,分析定賭大細靠估呀而家
分析就接賭局啦135大大方方
開過個post
一面買升一面買跌啦

一開波自己價內15點,邊有咁著數㗎
你有無讀書?月頭ccl178 ,而家讓你8點以170做中位開盤數,你睇升一年後就170以上你贏,170以下淡友贏。

讓8點平穩唔升唔跌你都贏㗎!信念只升不跌呢?

除非你都係睇跌, 唔係邊有跌多定跌少賭!
185-178 = 7, 3zero贏
178-135 = 43, 宮巴打贏
識開盤一定係咁開,阿婆都識玩
所以咪話睇還睇(分析還分析)
賭還賭
港股夠個個話股災啦,9月期指都唔會低水兩千點
成班on9又想偷換慨念
樓價係歷史高位+跌緊市要估升同估跌個幅度要一樣

仲要135係淡友自己開既
開完又想局對家210先對賭,惡過狗
歷史高位+跌緊市?
躝啦公屋仔死廢淡
又想靠屈,有邊個好友會話而家係升市呀

我就唔知人點睇,但一樣野個價點都有啲高高低低先叫正常
回調下唔代表會一路跌落去既
但淡友一路講既樓爆都係要插5成先至係wo
我就不敢筍同啦
人地無話要幅度一樣,賭升跌就得,讓埋你8點
睇好嗰d 就個個睇法唔同,唔知人點睇
睇淡嗰d就全部都睇樓爆插五成
真係唔知邊個惡過狗
我就建議你爬晒文先幫人出聲啦
不過掉番轉照答你,姐跌多9點都當淡淡贏,咁就叫樓爆啦
繼續搬遠啲個龍門啦

你唔睇插5成咪報個數出黎等大家唔好殺錯良民囉
咁大個人唔好下下要人教啦
你一唔一齊落場玩呀公屋仔?預左你架 唔好得把聲啦
好友淡友睇升定睇跌,但係睇跌要跌5成淡友先可以贏

公平過共產黨
得啦,規則已經定左,大家都作左讓步,大家亦協議左規則,不用再拗規則了。
170以下樓爆佢贏啦ok
我都想有公屋住
你開個數一齊估,考眼光啫。
租緊私樓?
本身你話跌10點都得既
但樓爆wo, 爆wo, 真係10點?
對唔對得住自己個立場先
你過到自己得架啦,提下你地姐
拿唔好又話好友講gogogo只升不跌啦,我地估微升都係升,你地呢?
知自己幾大口氣未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞