2019年樓市CCL135點 神預測大賭局!!! 3zero VS 宮園薰+幾隻淡友

585 回覆
93 Like 175 Dislike
佢應該係講夾錢買樓
根本都唔知想賭乜
好似玩骰仔咁
明明自己話啲骰有問題 拍哂心口話一定開3-5
叫佢賭喇 又話賭3-5唔公平
講樓爆無講幾時 識玩呀ching
利申 16歲AA
你睇升,之前開個盤就算跌到ccl 160(即係跌1x%) 都仲係你贏,咁都叫公平考眼光咩

不過而家開170你都肯受玩,就算輸左,都會贏得掌聲
全盛時期既樓市downdowndown一年可以改幾多次名
既然宮園X 話過睇135 , 3zero話過睇200
咁咪賭眼光 邊個唔中邊個就捐錢 兩個都唔中兩個都捐囉
我一個月用哂兩個quote
唔係,嗰個係當奴老母狗,都有舖改名癮
岩岩比人炒左啦屌
$250 放哂
佢全盛時期係用樓市downdowndown呢個名同淡友battle
近排就瘋狂改名
乜我都有全盛時期
唔駛咁認真,佢之前俾人起左d舊料出黎發現原來係新上會業主,之後就開返幾個膠post話自己有舖9up癮黎轉移視線
我都講過N次如果161,我都唔好意思當自己贏,當埋我輸

同樣如果CCL170你好意思當自己贏? 比你贏無所謂

依家買輸盤,一人買個no,互不相干,個波跌去邊估得近果個贏咁簡單

比埋你改口改口再改口,ok未?
其實第一頁佢已經講左下年低過CCL135我死全家…
不過依家又話無講幾時
睇135還135
開賭局又另一回事
好似上面清話,唔通買大細,
我估開4點就一定要我買4-6點,唔俾買細?
3-6 VS 7-18 ??

隻3zero好撚狗
唔係呀?大有錢人淡淡會為果1,2k輸左個勢?
善事姐,咁都唔敢做呀?
咁一係唔好賭錢囉,齋賭去唔去到135咪得,既然睇得咁淡
佢有撚信心一年後去到135咩 ,咁有信心就唔會搬龍門搬到去170當贏啦
3zero之前話ccl會升到上200, 而家佢開185, 你點睇?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞