iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
用緊淘寶啲液態硅膠,好好渣,唯一既係磨擦力強,入袋阻力大
有冇人係差住電訓
唔怕跌電
我開齊wifi數據,一晚都係跌1~2%
大家到底中左咩bug
用 iTunes 升好d 定係用 ipsw 升好d?
如果用ipsw 升佢會唔會洗機
由8plus開始,晚晚無線差住電訓
更新不會洗機,記得back up先
有無link?
連續2日無事, 但你唔係ipsw 裝完咩? 應該無事架
但我覺得係關wifi 同signal 轉換事. 我而家個電話locked screen 一陣就會斷wifi,變lte, 著mon 一陣先會變番wifi
同樣情況係我gf 屋企 長期locked screen 都唔會斷wifi
2個情況都100%
有d1999
但應該似係signal wifi 事
wifi機皇
你呢個情況我之前都試過,如果你有裝果d乜乜wifi助手之類app,刪左佢之後重置一次網路設定
係router 問題la
我屋企人所有iphone 都係著screen 會斷左wifi 隔1sec 都會咁
係女女屋企就長connect wifi

垃圾pxxw 租huawei, 想買個netgear 用
唔想更新呀 難得2晚都100%
係咪用ipsw 更新好過ota ?
無裝wifi app 個d
我係成屋都會斷wifi (熄mon 一陣)
係router 吧
好痴塵喎應該
咁可能係,因為我之前就係果d wifi app搞到咁,所以要你自己試先知,我果個係其中一個會斷wifi的問題
爬咗文 係咪smt出機最平 諗住今晚出機 有無好心巴打提點下thanks
The club都平3百
唔知個router 係點set 先得
可能係你set過router先出事 ,一般router出廠都唔會幫你set自動斷線
百老匯用匯豐卡6%回贈+用apple pay 2%回贈=8%
太古城買滿5000送戲飛兩張
Android pad 唔會斷, 唔知係咪iphone 同router 唔frd huawei 同apple
出奇冇,好似磨沙軟膠咁,好撚正
用左半個月了
個殼
求link,巴打 感謝
本來買左兩隻色,一紅一黃,點知條仆街賣家紅色單窿,黃色兩窿,問佢點解兩款野黎,佢問返我轉頭話會唔會影響使用,真係嬲撚到跳起,間野係第x衛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞