iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
Backup咗先啦
買左xr ge朋友會唔會覺得睇片個resolution 咁好 會造成不便 而家掙扎緊買8plus定xr
依家淨機邊到最平呀
換8+ 不如等多年先換機
睇片我多數zoom 一野食埋左右個黑邊,但會蝕咗少少m 額位
等唔到了 依家部an機廢到仆街 一係我買pixel一係xr
你自己落去睇一次先啦 唔聞mon基本上冇問題
有時真係唔怪得d用android既笑用iphone
自從trade價高咗 幾個post都有堆on9仔
一係就問佢部iphone乜trade幾多
一係就問係出面整過 / 爛咗收唔收
自己都大概心中有數啦 係弱智定點?
this is childun
閃魔個個case咁鬼死跣
想搵個吸手冇得跣都咁難
俾多少少上AMAZON買個SPIGEN就搞掂啦
無保護性果D就要買埋AC+
請問XS個鏡頭係咪值個差價?
因為我都係有相同煩惱想俾個驚喜老婆
睇你鍾意大Mon定係細啲嘅Mon
你上YouTube睇下人哋評測,再睇下值唔值,我睇過下,好似係iPhone Xs影死物都有得景深,iPhone XR淨係影人,影死物冇得玩景深,但唔知之後更新會唔會有。你可以chok下佢,扮嘢傾計咁問佢睇下佢兩部機佢覺得點樣,如果佢話邊部機點樣咁你就買邊部囉,如果佢話iPhone XR好大你直接買Xs囉,佢話差唔多你就自己再諗下個相機值唔值啦。
好緊張,聽日有battery case 出了😍
有無類似 閃魔咁薄,但包埋按鍵位o既case
放層保鮮紙入去就搞掂啦
我覺得xr岩岩好 xs又貴又細 至於鏡頭冇咁好 真係對鏡頭要求咁高不如買相機 xr個頭閒拍夠做啦
XR用focos已經搞掂啦
呢種我覺得唔好用 手感好差 我用緊momax 全包都ok
就係想知Apple會唔會有special treatment 俾iPhone trade in ,好簡單,例如買左新機之後,可以俾人一星期內先俾舊機,咁就可以慢慢setup,同時用家唔會有一刻喺街冇機用。
有一刻無電話用會世界末日? 想即刻有得用咪帶埋電腦去restore囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞