iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
咁撚似西客; 你就咁插張sim卡落去已經用得啦, 打999都得呀. "冇機用"定義係冇你嘅backup?

邊間公司會俾你trade-in完拎返走舊機一個禮拜, 陣間你唔還機又要浪費資源去追, 莫講話而家嘅apple啦, 就算steve jobs在生都唔係咁以客人為宇宙中心, 真係開善堂咩
其實衛訊定豐澤都有三日先交舊機嘅policy
csl都有, 果次去trade in我話我部機未backup, 佢話可以拎哂新舊機返屋企過資料, 唔知幾多日內拎返舊機返去就得
巴打可否sd多次條link🙏🏼上面開唔到了
多謝你提供有用資料
【申本Sunby 柔盾Air全包防摔超薄型保护软壳硅胶 iPhone XS Max/XR】
https://m.tb.cn/h.3HB9vtT?sm=f0279e
https://www.wilsoncomm.com.hk/service?sid=5

Trade-in價格3天保證

衛訊明白顧客想即時擁有新機,同時可能需要更多時間處理舊機。「Trade-in價格3天保證」服務不會因二手機價格浮動而錯失預算。衛訊保證顧客當日買機時所查詢的舊機回收價,三天內維持不變。讓顧客有充裕時間處理舊機,而不用擔心回收價有所變動,給顧客更大信心、更佳選擇!
衛訊特設電腦系統,記錄每日每款產品的回收價,而當日由衛訊店員向顧客提供的舊機回收價,亦會儲存於電腦系統內以作記錄及監管。顧客只須於三天內帶回舊機作trade-in,便可享有「Trade-in價格3天保證」服務*。衛訊「Trade-in價格3天保證」為精明的顧客提供更大的購物保障。
*需受有關條款及細則約束。詳情請向店員查詢。

所以有時就算有得咁樣trade
我都情願拎埋部電腦去即backup即restore
跣到仆街 閃魔個case
用左半日冇用
想知我部6s 個電池喺出面換過 去到apple store trade唔trade到
京東XR 4999...
睇黎真係大陸版真係好多死貨要清
但呢個價只限中移動客買
咪係囉, 即係佢第一次行出舖果下根本係俾足全數, 你唔返轉頭咪當冇trade過咋嘛

咁嘅話你去apple買完隔幾日返去trade-in換gift card咪一樣
上台簽約唔好拎嚟講 有晒你個人資料
咁新舊機起碼叫做有個交接期
同埋唔洗驚個價會喺幾日內變西(假設舊機個condition冇變)
好靚咁
但跣唔跣手
推一推
如果佢唔同你用tools check機應該就換得 大多數人都係驗外觀同check基本野多
依加邊到買最抵? 百老匯?
有無快叉頭介紹?
Xpower 個d得唔得?
唔係可以即場做備分還原咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞