iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
咁做乜唔係而家去換
請問點買最抵 唔計staff discount
thanks
減幾多先 如果幾舊水就算鳩數啦
https://m.mydrivers.com/newsview/610916.html

紧随iPhone 8/8P!京东宣布下周一对iPhone XR大降价:5399元起
本身仲打算去apple store trade部6s出Xr
而家咁搞,好似等等好啲
但apple個trade機promote做到月尾
如果真係改價,好可能都係二月嘅事
好矛盾
其實黎緊d 新機係咪都係玻璃底面設計
好想佢出金屬殼. 無咁易跌爛.....
用緊iphone7 準備換Xr 黑色定白色好 同埋條邊框係咪真係好7
XR新年應該會減價吧
用咁多年 iphone 都未試過唔用保護貼

爽完一年拎去翻一翻新個mon 最戰一兩年

反正平常用唔覺眼
有機
大陸iPhone 8 減左價
4700港幣
多汗多有冇邊種case好用
依種mon貼好冇用?
減接近1200,不過計埋匯價都只係比係香港買平少少
對提高銷量作用好有限
目前只針對大陸市場減價
未必,因為apple store冇做減價賣
香港有匯價優勢而導致有大陸客會買機,所以未必會有大減
其實香港出面有細舖做緊減500~600賣
可唔可以講多少少 邊啲細鋪有減500-600咁多
有啲旺角樓上舖,但好多都要比cash
XR 電量同X比係咪爭好遠
XR有無皮套介紹下
係 由X轉去XR XR啲電真係襟用好多
認同,X XS 得個靚字 電一d 都唔襟
想問下apple store買 有咩要check?
如果有問題 佢係咪即時換第二部比你?
唔該
我淨係會check個mon有冇死點 好簡單 google一張白色相 cap圖放大 試完就走 其他野返到去一路用就知有冇其他問題
我諗差唔多係x 無電,xr 仲有40%
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞