iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
tg: wwce831
想買下巴絲邊度出機會着數啲
同問

優惠冇曬先有需要買
呢排無打機之後舊電去到臨訓前仲有75% ,係咪可以三日一差?
我6仔轉xr都仲未習慣到,部機真係太大,一隻手係拿唔穩
經常冼手,禁錯制,打錯字,不過都無法唯有叫自己適應,都放唔返出去
洗唔洗睇下骨科
發育不健全無得醫
打算去睇下
無法,要用家習慣部機
部xr好撚核電
好想買,叫左2個都無出手。
不過用得多單手hold xr手指尾易出事,用兩隻手好啲

用2396 trade in部7 plus加$4504換左iphone xr
原本諗住去沙田,不過太多大陸人,要排出門口
結果去左觀塘trade,少人好多
藍精靈check得好hea,淨試相機,連touch id 都冇試
垃圾蘋果,返到去部xr開關制成日㩒唔到
即刻落過蘋果問,好在佢肯換機比我
上次部10.5已經換過一次,今次未用就已經.....
蘋果啲qc係咪差到咁呀,呢獲唔屌唔鬆化
係咪部部XR都係咁 啲emoji分類冇得完整佔一版 係會show左小小下一個分類啲野

有圖為證
樓上巴打,
勞氣還勞氣,
但遮d唔遮d換新機既serial number俾人睇哂啦
知唔知依家係邊到買XR 平
想做分期
宜家用緊6s,諗緊轉xs定xr
認真一問xs係咪唔值咁貴?
我自己用6s其實都無用過3d touch
係咪都係建議入手xr? thanks
性價比 xr>xs xsmax
你睇下oled順唔順眼先。
我都少用,disable 咗3d touch

影相xr wide angle夠我用,睇lcd順眼啲,true tone都冇用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞