iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
留tg
幾錢? 有興趣
啱啱由6上XR
玩咗陣XS max都係頂唔順
有冇咩超薄bumper?
我個部ipX grey 64gb仲有大半年保養
有意就tg我
https://t.me/vava6666
用緊6s,換xr定xs好?
輕薄: xs
價錢: xr
XR 啦
我買埋 apple care 128gb 仲平過 xs 64gb

而家唔用保護貼,好正
我都煩緊買xs定xr好,我老婆部i7舊電開始short short地,用左兩年幾,佢鐘意細部機,但見XS又嫌太貴,但見XR成6.1寸,都唔知買邊部好,想俾個驚喜佢,我自己用緊i7 plus, 都用左兩年幾,仲係正正常常,都冇乜理由換機 , 但對XS 同XR都好難選擇,我個人係成日用電話影相既人,又其係旅行個陣 ,所以好難取捨
我有朋友因為鐘情紅色
由6s 升級到xr
鐘意細機無計
你預xr 女人好難一隻手用
換電把啦

XR 絕對唔係細機 XR感覺似plus
對比7, 就算XS都係大
屌 我孖生細佬解撚到我個face id 點搞好
想問下各路巴打,琴日係士多買左carol。鏡頭金屬邊邊有一點甩漆,距離20內cm就睇到。可唔可以換新機 定係我太吹毛求疵
巴打部XR個mon較暗咗嗰陣最下面嗰位有無黃黃哋?
下面mon同邊框,應該會有少少黑影(正常現象,正常睇唔明顯,我部同我家姐部xr都有)。但黃就唔覺有 另外一提,我家姐果部mon係純白(A4紙甘),我部偏紅(影出黎偏黃)。如果你部係下面黃,上半部係白,正面睇明顯就去換啦,我懷疑陰陽mon。
利申,關晒true tone
早兩日已經去換咗一次mon了, 但重係有黃黃哋 , 衰在apple store太光好難睇
係剩係底下邊緣黃?定係都有一定面積黃?前者就算啦 apple d qc其實麻麻,我鏡頭甩漆其實都唔打算換,只係叫下春
屌,之前unlock左拎去賣機,見到個收賣佬set touch id嚇死我,好彩佢冇壓價
果時係鴨記賣
Btw有部8+ 64gb 白色想放
閃魔咁易花嘅 有冇全包嘅Mon貼介紹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞