iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
6.1 係咁多代iPhone 最fit
以前6s成日用3D Touch係連登預覽post,而家xr冇左好唔慣
以前拎黎preview msg多 但真係唔算太常用 轉左xr都冇咩問題 我諗遲下會update返有類似功能既 例如長按都有得preview之類 但都係ff
有聽過apple會下放haptic touch比第三方apps,值得期待
telegram 已經有得 preview
等緊wtsapp
whatsapp都已經可以preview啦
點樣?
收到whatsapp message時,係notification長按觸發haptic touch就可以preview及quick reply,
不過大前題係你部XR既iOS版本要係12.1.1或以上
呢個我知 我指係起對話個度preview 因為有d group我mute左唔會起notification bar出現 所以想wtsapp會好似telegram咁長按preview
呢樣真
落門市睇過oled,好samsung feel
7plus換XR有無覺得個mon望落好矇?
有冇kaiboard用家? 平時慣左3D touch重置字根個功能, 想知去到xr會點
去鴨記買左年卡,終於唔駛每朝係地鐵load空氣好爽
唔覺
有無人抽獎之類放128
幾錢?
點解你地成日有iPhone 抽
我係想收一部
Iphone 7plus 用左年半,想換xr 但都係算了
128GB 藍色 開左盒 2年AppleCare
過完資料落XR到 拎上手一陣後悔左
重設左部機 可以放到幾多
3000收
至少都5500啦仲要加咗applecare
even冇apple care你放上肥花開$6k都大把人收
去電訊商同apple store 出機最大分別係咩
Apple store 會唔會少啲鬼機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞