iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
應該都有3000掛
HSBC
再加apple pay
我有 通常係播完野 過一陣就會有一兩下撻撻聲咁
有冇人呢排unlock 部機果時
會黑mon菊花轉左10 秒先冇事

就算唔播野嘅話都會周不時有
唔通得我同你有呢個問題?
X 64先3000? 不如我幫你收
訓教前部電話98%,起床就88%,一晚跌10%,我仲要較咗飛行模式,咩事究竟
有無人APPLE PAY成日都話更新中,要REBOOT先用得返?
Haptic touch 主要係模仿 3D touch 震動嘅反應,可以回覆通知、lock screen 開電筒同相機
但係冇 Live Wallpaper、Home screen 啲 apps 嘅 3D touch menu、IG 預覽相片等等
用左ipsw om top 再裝
尋晚真係無跌電,而家仲有87% 真係核電呀
希望維持住 試左幾日就唔係機皇啦
似係Background activity ? 淺藍色
1/4時間上lihkg
屌佢老味影夜景有光斑
了解 咁入whatsapp偷睇得唔得?
whatsapp好似未得 tg試過ok
Haptic Touch打字個陣都可以㩒實黎郁位?

有report 未?
有冇巴絲係usb連左部機但又backup唔到,插完線例裝唔到個usb更新,剔左facdid入面個usb 乜尻都冇用
授權咗電腦未?
冇大分別
授權左,一路都有咩事,上網睇懷疑:
-軟件版本
-usb port 忽忽地(macbook)
線有幾條,全部都mfi
之前跟呢度巴打推介淘左個case, 好撚正
教完你,到我自己跌電翻 一晚又冇左15%
簡單D講,所謂haptic touch只係將以前3D touch 既位轉做長禁

你講cursor?禁實space bar就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞