iPhone XR 討論區(7)

1001 回覆
8 Like 6 Dislike
邊到森林 想買 但官網好似好貴
amazon 呀

Spigen thin fit 石墨灰
有無皮版
想收一部XR 128, 希望有巴絲放, 已經頂唔順an 機
做乜要收
巴打,磨砂feel ? 痴唔痴油?
磨砂到有少少鞋手

完全唔痴油唔痴汗 對我呢d手汗撚黎講好正
正喎
買左apple clear case
用過先知係值得比299
出面$10果啲完全冇得比
首先講保護,出面$10殼薄切切,clear case係比佢厚。但裝左落機,唔會覺得有咩大問題
然後就係質地,clear case話佢硬殼又唔係,軟膠又唔係 處於中間偏硬。
1. 用力啪唔會爛,硬殼係會
2. 好難花,硬殼係會花
3. 每一個角位,邊位都好有弧度,唔會𠝹手
4. 下面冇封口,方便手勢
5. 如果要同軟膠比就係透明率唔夠,易變黃,(呢隻用落唔似會變黃既質地)

可惜既係啲制好硬,要用力

利申:理科生
想試下先買
https://youtu.be/d8LJXcQhD0k

iPhone XR - Color Flood
Xs影相係咪黃過Xr?
想買Apple對腳仔可以摺埋嘅18W Charger
成象應該冇分別 大家用同一個鏡頭

但xs個芒黃少少
膠好痴塵
買過一隻,放褲袋好難
有冇巴打用緊類似蘋果原裝皮殻嘅殻?
終於有用家實際咁評測
好過啲打手盲屌
有無人試過iCloud 無左密碼 iforgot又驗證唔到
幾年前同條女分手 之後買左iphone6 設置icloud個陣用左之前同用既一個apple id 唔記得左當時係即刻話我密碼錯誤(佢改左pw)定係我登入完icloud佢改pw
總之呢幾年黎我部6仔都係無用iCloud 只用iTunes back up 因爲呢幾年個icloud登入又登唔到 登出又唔比

到左尋日買完新機 過晒舊機data過去 以為可以重獲新生
唔洗再比個入唔到既iCloud 騎劫部電話 但原來係會過埋iCloud 個apple id 過去 我認我戇鳩無諗呢樣野
問過晒精靈都幫唔到我 真係好想哭
對比7+ 發覺用殼有d厚
有無超薄殼 又防到鏡頭花?
Tg : tony1515
尋晚落左單買
而家淘緊殼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞