究竟全盛時期的 garnett係咩水平

310 回覆
123 Like 5 Dislike
邊有人講過就算3連冠會超越鄧肯
敏感成咁
如果完都輸俾人啊就收檔啦
J番D熱血咪算囉
收皮啦扯開話題
而家講緊KG就算3連冠都唔會超越到TD
你做乜鳩
綠軍球迷: KG 咪一個垃圾回塘過氣老將,有咩咁勁
咩叫理應可以3連霸
09年連東決都入唔到
咁就唔係要好運少少而係好運好多啦
點解你覺得KG就算抱團3連冠到
同TD比就唔係地底泥
KG有人話熱血。。
但我既印象係佢永遠只識恰矮 瘦過佢既人
或者trash talk就大大聲 屌埋人屋企人個種

佢全能 勁 我無異議,但球品 一定唔會有Timmy dilk咁好
成日話鐵血狼王唔大傷就點個D
係咪唔知TD一早就大傷過同埋07年之後就一直足底筋膜炎
咁其實個個同TD成就比
個個都係地底泥啦你個邏輯就係
包括Dirk同馬龍
我都唔明佢個如果點黎
08冠 09東決都入唔到 10東冠
咁都J到如果, 大把人可以J"如果三連冠"啦
09年3月份開始就冇Kg都可以同當時魔術磨到搶7
KG頂左Big Baby個位會點
唔敢講贏硬但勝算一定高好多
事實係架喎
人地歷史第一大前黎喎
而且我又真係好少見個兩位FANS成日攞自己偶像同TD比喇
係D鐵血狼王FANS成日自取其辱
Kg 擺係宜家打球會殺食好多⋯不過dk單英奪冠殺占士大快人心 地球聯合軍英雄 淨係改圖都可以post到爆post 係我地心目中既地位真係比唔上
小球
計埋12年惜敗熱火KG理應有4冠
馬龍冇點同Td比較因爲兩人全盛期唔同姐
同代實多比較架
你會唔會討論Kobe同Jerry West嘅水平呀
根本冇人講過KG會因為點樣點樣而超越到TD
你咁敏感都唔知做乜
只係講緊就算有3冠 KG比鄧肯只係唔會咁地底泥
唔係超越/同級
話kg抱團真係笑出黎。
都木狼打生打死咁多年,prime time 俾哂隊波但隊波做唔到嘢(各種原因)。
想用最後當打幾年去衝冠。
我覺得咁好過做老將去啲有機會拎冠軍隊到打,都叫做主力黎拎冠。
10 年game6嗰場真係好sad
明明可以贏
Game6難啦
未傷柏堅斯之前湖人都著哂火
係Game7比Gasol Bynum Odom屈籃板先輸果到
人地KG黎就係試過
講到明如果有得時光倒流佢會一早去抱團
仲叫占士唔好俾忠誠害自己 快d出去抱團添
你地死J爛J既人都後悔自己點解咁遲先咁做
fans就日J夜J佢臨老先得1冠
講嗰個series
有時要係運動員角度諗啦
做觀眾只係睇波講咩都輕鬆架
Btw game3 on9啦塞
偷到作客但轉頭守唔到主場
超越唔到td
會係dirk之上
什至同狗鼻齊名
其實要J到去忠誠即係話個球星已經無野好J
要J埋D無謂野
我就從來無聽過人J美斯忠誠
反而話佢唔敢證明自己就大把
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞