究竟全盛時期的 garnett係咩水平

310 回覆
123 Like 5 Dislike
其實232好少球隊可以直落贏哂3場主場
贏到2場已經合格
個場追到一分輸番

game 6輸就輸硬 但無左perks
sheed係頂到perks個位,但sheed休息 fouled out得黎shelden willams
Malone 如果唔係Rodman 守,應該已經有2冠了
Rodman呢種打法,半場未過應該foul out左
2012,入到決賽都會比okc屈快屈死。無得贏。
但2011自己打得衰 2011 熱火未太勁,塞對小牛可能55波

2009 就真係sad g7 home 輸比咩直,有kg 點都唔會輸比咩直,贏唔贏到湖就未知
2010無perks輸哂板同底
馬隊?謝4?

其實sheed上正選真係冇問題
搏埋條老命都有貨交
但真係冇替補
The Mailman doesn't deliver on Sunday
其實佢同當年howard冇乜分別
more than making up for perks啦
但無後備。。。
我都唔知係你太低估TD定高估KG喇
sheed底薪想攞多次冠退休
結果係咁
好sad
alston係正選
但上陣時間比nelson攞左唔少
搞到無哂心機
啲傻閪盲反姐
12年都好講
點會夠OKC打
10年KG開始走下坡都可以過到騎士魔術
就知09年有佢都應該可以肯定入finals
條命生得好係好球會 打打下都會幫你組/培養到好隊友返黎既球員
VS 係細球會垃圾管理層打生打死入PO 既球員

前者FANS 會覺得當家球星一生為一隊好光榮直得學習,, 自己球隊培養到球星,,即使再組多一兩個星都唔算組團 因為大部分球員都係自家培養

後者FANS覺得成個career俾左一大半你 ,, 球隊都幫你簽/培養唔到好既二/三當家,,,成世最盡都係PO 一二輪遊,,覺得出走無可口非

之後大家FANS 互屌既時候一面就會屌你組團/唔可以一生打一球隊,,唔夠傳奇,, 另一邊就屌含住金鎖匙出世,, 然後不斷LOOP

利申覺得KD>dirk=kg
一直唔覺得dirk隊dallas係單核,,
TD=温室小花
話kg抱團真係笑出黎。
都木狼打生打死咁多年,prime time 俾哂隊波但隊波做唔到嘢(各種原因)。
想用最後當打幾年去衝冠。
我覺得咁好過做老將去啲有機會拎冠軍隊到打,都叫做主力黎拎冠。
人地KG黎就係試過
講到明如果有得時光倒流佢會一早去抱團
仲叫占士唔好俾忠誠害自己 快d出去抱團添
你地死J爛J既人都後悔自己點解咁遲先咁做
fans就日J夜J佢臨老先得1冠
條命生得好係好球會 打打下都會幫你組/培養到好隊友返黎既球員
VS 係細球會垃圾管理層打生打死入PO 既球員

前者FANS 會覺得當家球星一生為一隊好光榮直得學習,, 自己球隊培養到球星,,即使再組多一兩個星都唔算組團 因為大部分球員都係自家培養

後者FANS覺得成個career俾左一大半你 ,, 球隊都幫你簽/培養唔到好既二/三當家,,,成世最盡都係PO 一二輪遊,,覺得出走無可口非

之後大家FANS 互屌既時候一面就會屌你組團/唔可以一生打一球隊,,唔夠傳奇,, 另一邊就屌含住金鎖匙出世,, 然後不斷LOOP

利申覺得TD>dirk=kg
一直唔覺得dirk隊dallas係單核,,

打錯 自膠
咩kg冇傷好大機會奪冠又係廢話
個個打咗幾年nba球員都一身傷 更莫講話球星
俾kg出到又會話唔係100%狀態 熱血帶傷上陣
曬鬼氣

做fans要J要吹奏冇所謂
但唔好一冠吹到三連霸囉
事實上我亦唔覺得指環數量係成就唯一指標
又應該又肯定
09魔術絕對唔易打
你睇我皇38+8+8都輸4-2
贏既其中一場重要係絕殺。
咁騎士渣姐
10年塞打騎食菜咁食
事實就係
其實冇咁多如果
如果太陽冇比馬刺收皮
如果馬利安all star冇foul狗鼻
如果foj留響騎士
如果kg冇組巨頭

邊有咁多如果
靠FF既野無野好講
我夠可以話09 Hedo同Lewis一樣可以射死綠軍
鬥吹既姐
事實係當打組巨頭
仲有MJ David Robinson
馬隊有人 j 忠誠?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞