究竟全盛時期的 garnett係咩水平

310 回覆
123 Like 5 Dislike
無人講Karl Malone ?
有冇人講下barkley

你地鍾意佢76人定火箭定太陽多D
好鬼死耐之前Magic同Bird已經顛覆左
one club man
3連霸就好難講 始終兩連霸之後已經戰意成疑
但2009未傷既話真係應該兩連霸到
反而2008唔係真係咁勁,第1 2圈都打足7場,唔係pp上左身既話真係比吾皇一人收皮
2011 其實比安爺爺搞到無左次機會
個年熱火未得,湖收左皮,原本好地地,無啦啦搵個大小奧番黎踢走perks
佢做gm生涯最錯係依步
Perkins係大傷過 但唔值得放棄佢搏大小奧
何況其實Perkins傷完之後去到okc頭一兩年係交到貨
不過Rondo斷手冇得好講了
蝴蝶效應下,唔係rr9三分咁屎wide open都炒,就唔會有個球三文治籃板。。。。

其實keep番perks
大小奧做後備
個年都絕對有力贏到三巨頭
之後個年三巨夾好,三老又老一年 都係輸g7後勁不足
鬼叫佢想急急腳搵定pp接班人咩
佢想搏Jeff Green但成個trade係輸哂
之後仲要心臟病
唉係都博埋2011
2012想博都唔夠三巨打啦 何況就算贏到東決
點頂okc三少
gasol屌打佢啦
2011 bos季中未trade個陣
同小牛 我覺得55波
malone如果有番2冠,all time pf個排名就唔會係壓倒性地TD一定排no1
可惜生係jordan既年代
馬龍都kg之上啦

同史托頓帶住漢拿錫,奧斯塔治,羅素呢d僅負公牛

KG唔抱團咪去到西決咁大把
兩年都係輸比大夢出局
TD死左老母就捉人母親節快樂
同anthony 講你女朋友食落好似甜甜圈比人開拖就即走

來一球中距離跳投就係到9叫扮熱血
認真講全盛時期j O’Neal, R wallace 都比佢勁

話佢木狼時冇隊友,主要因爲佢簽左一份佔全隊60%薪資ga合約先搞到成隊波簽唔到其他人

到之後焗住跳出來提前減薪續約份人工都係當時全nba第二高,咁先有隊肯trade 同匹配到人工
講開又講
馬龍04年個陣對住個兩件大前其實都仲有貨賣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞