究竟全盛時期的 garnett係咩水平

310 回覆
123 Like 5 Dislike
近二十年 duncan外同dirk兩個可以話係最強PF
真正全能到仆街
呢球波就搞到bos vs Lakers 個rivalry 由2比1改寫做1比2
三巨就咁輸左比鳩比。。。(不過2009kg未傷前勁有冠軍相。。2010都已經老
KG 係當年可以話癲覆左高佬係球場上定義
靈活,射到中、遠距離,有組織能力,全盛時期的背籃攻膊頭fake 2 fake fade away = 2分入袋
KD呢?
KD果陣仲飲緊奶
臂展勁長
中距無解
怪物黎
唔係打左咁多年我狼真係成就唔會只咁少
帶住咁既隊友,入到西決已經好勁
西岸喎,foj都未必做到
走住黎屌第一人
西決個年d隊友都係垃圾?
04年? 有Sprewell, Szczerbiak同Sam Cassell

帶住史比威爾同外星人都話咁既隊友
難為lbj帶住大Z同Larry Hughes入決賽, 帶住mowill同大z 一年66勝一年61勝
你以上個番說話 如果係由lbj球迷講出黎肯定俾人屌到仆街

唔係打左咁多年我騎真係成就唔會只咁少
帶住咁既隊友,入到決賽已經好勁

平時D人就係針住lbj fanboy呢兩句黎屌 應用左落kg身上就唔同

唔好同我講外星人同史比威爾個年33,34歲
oneal去騎37歲 , 占美臣去騎33歲 占迷話隊友廢 一樣俾人屌到仆街
東岸。
Duncan > Dirk > KG=Webber > Wallace=Gasol > Bosh
好矛
個年個D表現都只係咁既隊友
反占反到傻左
個人我鐘意webber
不過排一定係 duncan > KG > webber
認同西強東弱
但吹到咁真係笑左
走住黎屌
個人覺得TD>=Carl Malone>Barkley>KG=Dirk
但係以上只係計埋冠軍/歷史紀錄先咁排,如果齋睇個人能力Barkley其實真係好撚屈
Sprewell 同Sam 幫唔少,尤其Sam ,控制節奏好好
可惜sprewell 搞壇要養家,唔係都仲可以挑戰下
西岸四強打到第7場,c-Webb winning shot in & out 後跪係地,真係好深刻
我覺得dirk>=kg
KD: KG打法似我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞