究竟全盛時期的 garnett係咩水平

310 回覆
123 Like 5 Dislike
Malone的確可惜
最老 MVP,實力極強
就算最後一年係湖人都有D料
佢同 stockton的組合,如果係94,95年過到火箭,應該champ硬
你班鐵血狼王FANS次次都要衝出黎柒話同鄧肯伯仲之間架喎
人地講明全盛期都仲要死拗
班評審唔係盲就係弱智啦
td喺度都仲要比kg dirk mvp
全盛
KG全盛第一年咁咪你啱囉
人地之後個三年兩冠啊
比比比攞條毛比啊你
點解一定要分邊個最強?
因為人地真係強過你囉
人地講明全盛期都仲要死拗
班評審唔係盲就係弱智啦
td喺度都仲要比kg dirk mvp
全盛
KG全盛得04年一年咁咪你啱囉
人地之後個三年兩冠啊
比比比攞條毛比啊你
Bosh的確只喺三哥
但KG係BOS只喺二弟
BOS大佬永遠都係PP
咁又用咩去分邊個最強?

假設全盛td係宜家嘅nba,成就會係點?

一個好球員,證明到佢係好咪得,咁多比較係為乜?
例如你要揀最強中鋒你點揀?
年代唔同,根本冇得比較
只係需要知佢地都係好球員咪得
明明理性討論層主都好客氣
點解一定要破壞成個post
認錯都仲要執揸沙踏兩腳
喺連登傾體育真辛苦
2>1
5>1
15>9
15>12
你想比咩
冇人叫你地鳩UP D咩伯仲之間出黎自取其辱架喎
打爆hibbert?
當年打熱水基本上hibbert 20+10
多謝你支持

nba始終代代有人出,打法都一路變更冇話最好最差,越多好球員對球迷就係福氣
退左休就唔講實力講榮譽成就
Duncan同KG有一段距離
好鍾意DUNCAN同drik
首先同TD一定冇得比
第二pf會揀karl malone 其實如果唔係TD咁多冠我甚至覺得malone強過TD
之後dirk/barkley都好勁 dirk雖然話攞冠個陣都好強下 但始終係單核帶綠葉(kidd老了 )
barkley同mj死戰嘅硬漢 輸比mj冇乜好講
之後應該先kg
我唔覺得kobe同mj如果1on1唔會係伯仲之間

我無講過kg一定係第二pf,我只係話td,kg,dirk都會係歴史中獨當一面嘅pf

佢地嘅全盛時期都會有能有劍指總冠軍能力
教練,隊友,能力都會係好重要嘅要素

咁樣比較對佢地係nba歷史都只會係無意義嘅爭辯

為咗啲咩要去拗邊個第一?
只要係有能力,都係會有人欣賞,malone同barkley都冇冠,但係佢地都受到尊重,呢樣先最重要
我唔覺得kobe同mj如果1on1唔會伯仲之間
鄧肯個份CV真係駛撚同個兩位列埋一齊啊
堂堂正正一D爭議都冇既歷史第一大前個兩位真係憑咩同佢擺埋一齊
而且你要拗我都想睇你拗到D咩
好明顯td球技 榮譽都全面勁過kg啦 排高下有咩問題
咩各有特色各擅勝場 你唔好過reggie miller 3分勁啲 所以同mj各有各勁 打和?
真係揾黎講
kg除左多fans過td仲有咩勁過td?
熱血囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞