其實d人話用bno入日本快d

439 回覆
18 Like 126 Dislike
其實你好on9 你只係拎visa咋
以為自己日本保護

有咩事唔係日本政府保你架
人地只係會驅逐你出境
支那嗰單嘢假架喎
我又冇犯法 ,你繼續係香港
人地白痴冇計
細力d
你咪撚理 總之樓主係日本住 等3年可以係日本同佢幻想中既日本女朋友生活
理撚得你美國定英國定歐州公民 總之日本所有野都威威啦!
唔係事實全部,你證明離開歐盟地區就可以退。我去親歐洲都用BNO,但由於勞BNO Code 係GBR海關過code有時會過唔到機,你準備定香港護照(如有)佢會用你本火車頭過機。我試過喺西班牙係咁;法國英國捷克就就咁俾機票佢
越睇你幾個post越覺得你不過係d油頭毒撚 崇日到仆街個隻毒撚 你幾時捨得收皮?
有英國公民佢都唔要呀 等三年住大日帝國
我係指有咩天災係可以搵日本政府,咪咁無知,居日外國人有交日本国民健康保險,
天災都好FF
真係好撚ON9
日撚日上網消費日本妹
無左件日本妹就無價值既廢人
係你地on99,基本上係講緊bno唔會特別快入,你地覺得快d啫
同啲港女拎住條洋腸周圍哂一樣
我自己得香港特區護照,老老實實成日聽人講BNO,其實呢本英國公民既護照係可以享受倒咩待遇?例如係英國有免費教育?英國睇病唔洗錢?
唔知啦我都無bno 不過好想拎日本visa好似樓主咁威威 如果拎到永住證咩bno真係有都唔換
日本妹
佢係我心目中就黎煩撚過肥絲 我個個星期都一定會見到條垃圾d崇日post
你係標題唔會估到係曬命扮野post 入去樓主就借d耳會講架喇
今次仲on9 以為佢咁威有日本citizenship啦 呀屌原來得visa
樓主正啦 幻想到咁多日本妹出黎係日本
我就淨係同香港女朋友開開心心係澳洲咋
其實咩叫有都唔換
舊換新?
注意飲食,我有fd去左10日澳洲,去海鮮市場食左一餐海鮮,爛面爛左成個月,估計係生蠔累事
thanks 好彩我唔食生蠔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞