其實d人話用bno入日本快d

439 回覆
18 Like 126 Dislike
結論:
一個當自己係日本人既支那仔
笑人bno holder覺得自己有優越感
但自己不停用排日本人隊去打j

回力鏢到呢
陰撚功, 我依家就係唔係住係香港
我有話自己住香港? 更何況你理撚得我住邊 點講都好我都唔撚係中國人
你柒少陣啦小朋友
柒撚到仆街 比人串嬲嬲豬話返我同你係住香港既中國人
先唔講我永遠唔會認自己係中國人 依家我同你都唔係香港
好心佢就縮返入老母個西到啦
咩認唔認

我根本唔係中國人, 點認姐
條撚樣由頭都尾都係想J自己係日本 有在留證 又要懶係野咁開post講bno又乜又盛咁
好撚心啦 條柒頭搵次真係直接曬命都無咁on9 又話自己有好多日本妹女朋友 又話自己全部講日文 都唔知係咪鳩Up
九唔搭八
再入國/遊客 同 特區/bno 兩樣野
再入國快好多係正常
留學生無論咩國籍 全部都可以再入國
我春假 暑假都會翻香港過 唔覺有咩威
再入國都可以用bno
拎完行李 用特區會有機會比人叫你開gip佢check
我代佢答
on9樓主: 總之我行日本人個行啦 你唔好理我講咩BNO 唔係重點 okay?
第三次講

呢個post根本偽名題打稻草人

btw唔洗認真, click入去睇下傻閪樓主一年開幾多個廢post, 同埋係咁用自己日本留學嚟打飛機,

但竟然仲係得n4
好提子你地有bno
全家都有 得我一個拎特衰
利申 97年8月出世
呀媽點解你唔早少少生我
咁都有得自high?
入境部門只會分外國旅客,本地居民,外交通道同職員通道,BNO快D只係因為免簽証手續上快左,你唔係本地居民咪又係同一班遊客(有冇免簽都好)一齊排

利申 有BNO有日本在留卡
好提子BNO ,因為可以排EU,我只能跟大陸佬排
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞