其實d人話用bno入日本快d

439 回覆
18 Like 126 Dislike
外國人都當黃皮膚都係支那人啦你咁講
屌你班傻仔真係唔識架bo

BNO最大作用唔係入境,去買野免稅果陣,show本bno比日本妹收銀,佢會即刻出晒水,講幾句英文之後約佢放工飲野都得呀

嘩 BNO咁威威架原來? 係咪同BC一樣?
BNO係二等,咁用特區又何來有一等過?用佢返唔到大陸,上面又無居留權
講到尾,大家咪又係旅行證件,不過出事邊個領事館好D,又或者邊個免簽證國家啱心水多D,中國人話齋,你懂的
入境我又唔覺得bno同特衰有好大分別, 俾人查根本因為樣衰姐
出事果陣就真係分別大喇
我都唔明樓主up乜,揸bno唔係排外國人隊咁排乜

你美國佬都係排外國人喇

其實樓主係冇bno所以酸?
下次去帶兩個喼,塞滿黃金,汁返小小水腳都好啊,睇下海關仲好唔好笑容
拎本BNO痴係額頭度行街咪媾死女
香港咪一樣工作壓力大
依家係東京, 頭先三點二十出飛機
三點四十已經係成田出面..

利申: 廁板
你都係中國香港 ,所以有中國籍嘅人,係香港都唔會受到英國政府既保護,咁你放棄咗中國國籍未
d人話用bno入日本快d,我話一樣,咁都唔明
有都唔換,其實用途一樣 ,我就等拎日本護照
Bno又冇居英權,垃圾一本
Bno同特衰都係一樣 ,等三年換日本護照
唯一好處係出事個陣可以揾埋英國大使館幫手
其他唔好ff咁多
唯一好處係出事個陣可以揾埋英國大使館幫手
其他唔好ff咁多
我係日本住,唔需要英國政府
其實英國政府會幫倒你d咩?支那衰極啊大阪上次打台風d人滯留係機場啊都有車來接下人啊,英國佬又派左幾多架車來同送左幾多食物過來?
我又唔返香港 ,我有在住卡,直接搵日本政府好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞