其實d人話用bno入日本快d

439 回覆
18 Like 126 Dislike
國籍:英國(無居留權)
上面d人話bno快d入境,係我眼中都係一樣,呢個係事實
屌你老母你up乜撚野 咁你又對我地講 "你地香港人"?
你地d香港人冇睇英國經濟狀況,我有睇過,所以咪用你地
講真, 正係因為英國經濟差, 就更加應該要俾BNO平權.
香港人出佐名勤力又醒目, 話頭醒尾, 1個香港人=10個蝻/印的工作能力. 全世界喺邊度搵?
英國佬管理+香港人辦事能力根本就係best match. 招攬番97年前真係做到嘢的子民幫手共渡困難時間. 互惠互利有贏冇輸.
收皮啦你個個post 講講下就開始越講越on9 柒左又唔認
條傻西係崇日崇到仆街 點會覺得日本有野唔好
以關西機場為例
其實你唔唔知,只會分三條隊:外國人同日本人同在留卡
根本唔存在bno快d
中國人,美國人,bno,特區全部排外國人隊,人多嗰陣起碼排半粒鐘,甚至一個鐘

而日本人,
果面就兩個入境睇日本人
一個睇在日外國人,混血兒,日本配偶者
果兩個日本人隊冇晒人就會幫手睇在日外國人
入去5分鐘都唔使,你地話BNO快啲我就嚟睇完得啖笑
樓主拎住張在留卡都有得打飛機
佢又ff bno約到日本妺
總之日本人條隊快過你bno 而樓主係排日本人隊 其他野是鳩但 佢頭一頁留言已經講左呢樣野
幾日後又開新post j 好想知新post用咩藉口
日文又唔係叻 又無其他技能
日日淨係消費日本妹
又唔撚係結左婚
YouTube個馬拉肥佬結埋婚咪又係續緊在留
都無佢日日打J咁撚on9
J完
依加好左,東京巴
從樓主每個post嘅內容 可以睇得出樓主絕對係一個好自卑嘅人 加上佢嘅思考模式其實同支那人係冇分別 (盲撐自己中意嘅野,唔會理性思考,中意踩低人抬高自己,凡事都以偏概全等等) 所以我極力推薦你返支那發展 你同支那人應該係一拍即合個種 同埋以你嘅頭腦 你都係比較適合去發展中國家發展
死窮撚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞