其實d人話用bno入日本快d

439 回覆
18 Like 126 Dislike
好過你先
第一我唔係崇日撚,我只係覺得bno唔會快d
今次支持樓主講得冇錯
D人盲反啫,事實就係事實
我有講過日文好?日文好果d都溝唔到女就檢討下la,我咁撚垃圾都溝到,上面個n2連件垃圾都不如
樓主開po都係為咗講自己有得拎住張在留卡行日本人條隊
恥笑你班香港人要慢慢排隊

唔洗認真討論喎
樓豬我講得岩唔岩呀
你係屯門騎牛?
我係恥笑之前有個post d人話bno快d
我笑而不語
你唔係崇日撚? 你係我成世人見過第一 弱智既崇日撚 日撚日開埋d垃圾post拎存在感 仲好意思話自己唔係崇日
唔好意思 架妹個閪闊過西隧
比你暢通無阻 我就不了
架妹食到係幾叻仔
不過你咁既質素比你食到個d都睇得出有幾低質
係呀講緊比你食過/食緊既架妹
睇得上你既我真係好懷疑呢D囡既質素同眼光
物以類聚
你都食到既架妹
我表示まっぴらごめんだ
自認半個日本人嘅樓豬,醒吓啦,你拎你本Passport,在留カード同外国人登録証明書國藉都一樣係支那香港㗎咋,你讀完書除非你有方法拎到日本藉啦,如果唔係你咪又係一樣排外國人隊,呀“半個日本人“

Btw 喺海關嗰一part真心快咗,問都冇問,睇完Passport同申報咭就放咗你走,仲勁好笑容,反而其他拎特衰嘅問長問短之餘仲要Check喼,仲問佢地有冇帶金
你就排外國人隊,我排再入國
你d死毒撚A0乜女都冇得食

遊日必備BNO
咁就睇你讀完書回復返香港支那身份又點,你要知道你靠你張在留カード唔玩得幾多年㗎咋,“半個日本人“嘅支那小朋友
算啦條友真係無腦
一睇就知你都係在日撚
佢都話你排外國人隊
你咪食D日本既街尾貨囉
我寧願赤腳行都唔想要對根本唔岩著既爛臭鞋
呢個玩具太好玩,一時忍唔到手唔回佢
下年3月breixt
你唔知我話你知,日本人同用再入國嗰啲海關職員係共用,佢冇日本人嗰陣佢會叫啲再入國嗰啲行過去,相反再入過嗰啲職員見到冇在留卡人就叫日本人行過去,加上日本人得好少,基本上係共用,所以來講係算排日本人隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞