[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(12)

1001 回覆
36 Like 5 Dislike
佢地放閃應該會好好睇,
好懷疑到時會閃到尋寶圖班人頂唔順
阿水視覺出來吧
許願池
大家姐係咪要就返上次no1甩底嘅事件好好懲治吓龔燁

龔燁同熊家互動,去尋寶圖霸地盤都好睇
都係那句
阿水係龔燁可瘋狂做回自己露出真性情已經係一個好好嘅沉船理由
不過
我唔覺得呢個階段嘅阿水有意識到此點

希再比阿水多啲感受下
失去了阿龔習慣性的關注
阿水就
都係那句
阿水係龔燁面前可瘋狂做回自己露出真性情已經係一個好好嘅沉船理由
不過
我唔覺得呢個階段嘅阿水有意識到此點

希再比阿水多啲感受下
失去了阿龔習慣性的關注
阿水就
其實no1事件某程度上巳經表白左,各自對對方均有愛意,各自對愛情的期盼。而家似係感情上的討價還價。呀水而家額頭寫住“非誠勿擾”四隻大字。又唔可能立即對工業好感全失,女人的感情唔係截電咁,話斷就斷,除非呀水愛的是愛情本身而非工業本人。呀工呢,我諗佢仲糾結緊扣除復仇的鴻圖大計之後仲有幾多心力可以交比呀水。。。
我要睇熊家女婿們
其實我想ff 傑叔條線可以話:傑叔當年攞咗啲錢去傾生意,點知去橙不忍島俾人陷害坐監,所以龔燁搵極都搵唔到。之後橙不忍島特赦,出返嚟想搵龔友懺悔,但已經搵唔返佢哋,而且都患上咗老退化,所以周圍遊盪。跟著因緣巧合,終於見面,龔燁先知原來一路以來嘅怨念都係嚟自於自己,解開返個心結重上正軌⋯⋯
最好係水水幫佢搵到,等龔燁深受感動啦
merry christmas everybody
適逢阿龔加入接龍集團一週年,我在此代表龔水黨仝人送上mcq vol.5做賀禮

https://goo.gl/forms/Dn4bU5T1tEntAfry2

全卷160分,今次塞咗好多送分題畀大家,期待大家齊齊攞滿分
為咗趕喺今日推出,vol.5作出咗小改動(只限今次):
level 3冇咗服裝篇,而應承大家嘅出街衫選舉會順延去vol.6進行,敬請見諒
enjoy
我聖誕睇嚟要煲翻幾十次先
可能就係聖誕嗰個禮拜

三太那張計唔計

我玩死自己啦

得117
總會有啲題目陰到我
我想問
物阿水有送過外賣比龔燁咩?
點解我冇印象
係喎,呢題要寫得仔細啲
等我寫返明係阿水豔照,唔該絲提醒
多謝你整啲咁正嘅MCQ玩就真
錯都錯得好開心
頂係喎
自打三千
秘密國度,好似係

時序題真係好有心
好彩我都冇哂你一番心機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞