[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(12)

1001 回覆
36 Like 5 Dislike
可能坐緊船返來, 接收唔好
我睇左一陣已經放棄左 因為實在太卡
大家真係都係唔好攪到揚開,棧攪到大家冇得睇供水時仲傷心
只Cap第1 Part, 最重要第2 Part無Cap到
只是文字有寫
大家真係都係唔好攪到揚開,棧攪到大家冇得睇供水時仲傷心
不如諗下平安夜佢地點破冰, 會唔會係尋寶圖班友仔幫佢地, 諗下諗下, D2 個張相應該係平安夜, 阿水係公司整親隻腳, 阿龔去扶佢, 比水水推開佢, 佢又好厚面皮行去扶佢, 兼講返個日點解失約
會唔會公司party飲醉咗
我估佢應該唔會肯講自己點解失約
總覺得呢場戲可能又會有少少虐
贊成,醉咗盡訴心中情please
應該係水水整親,同龔講唔要你幫呀,龔燁心痛 再敞開心扉,真(部分)情對話咁咁咁
阿水自爆
喺街度拉拉扯扯
個日我又係街睇直播,千祈唔好虐,我又要揾個窿先睇得
我都希望唔好虐
我次次虐完之後全日都會無心機做任何野
上次第二日直情好似自己失戀咁
純ff
平安夜公司酒會,龔見水醉醉地,就打算送佢返去,水繼續無視,龔厚面皮跟住,見水跌倒想扶佢被拒,水本身已經炆緊龔乜都唔講,見咁就更炆,借酒意自爆。
跟住龔猶豫,end

聖誕節就承接呢個,睇總監大人點拆
最尾先happy end
其實肯定聖誕節會發生左D事令阿水消到火
如果唔係之後路透既劇本會同返阿龔講野
希望總監大人識DO啦
個日我又係街睇直播,千祈唔好虐,我又要揾個窿先睇得
我都希望唔好虐
我次次虐完之後全日都會無心機做任何野
純ff
平安夜公司酒會,龔見水醉醉地,就打算送佢返去,水繼續無視,龔厚面皮跟住,見水跌倒想扶佢被拒,水本身已經炆緊龔乜都唔講,見咁就更炆,借酒意自爆。
跟住龔猶豫,end

聖誕節就承接呢個,睇總監大人點拆
最尾先happy end
其實肯定聖誕節會發生左D事令阿水消到火
如果唔係之後路透既劇本會同返阿龔講野
希望總監大人識DO啦
琴日Stanley 仲係live 講我..唔可以將你放係 阿蟹即刻
個個留言唔聽
係全世界都即刻
(包括我)
噚日突然係到講番呢句.. 原來我唔可以將你放係....我個心即刻痛番, 痛到宜家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞