[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(12)

1001 回覆
36 Like 5 Dislike
好心方丈順意民意,俾D藝人自由空間LA
我覺得只不過係跟電視劇情發展
係冷戰緊
咁所以而家拍緊既劇情唔路透都好應該既
要等到下下星期真係好耐
如果平安夜前中間只有DD過場都好嘅,始終阿水未嬲完,阿龔又未放低包袱,搵唔到位去拉埋佢兩個再講,所以今年聖誔禮物好重要呀!
FF下:今年應該會用唔同形式抽,但命運之神無放棄龔水始終會被雙方抽到,我覺得起碼要阿龔抽到送俾阿水,當然今年唔會要求再抽過仲會好有心機買份禮物俾阿水,話晒上年收人隻錶咁貴只係回個市場部禮品包。24講完接龍然後25上熊家過聖誔

開心速遞拍多一千集我都OK,就算非龔水線都好高質真係越拍越有
如果同上年同樣抽法,今次可能阿龔就算抽唔中都會係咁周圍R 媽呢空張紙條
尋寶圖班友仔都幫佢喇
只要唔係大二三房拎到,應該大把人會幫
我覺得應該阿龔抽唔到阿水,要求抽過,抽到抽到阿水為止
抽唔中都要送啦
不過上集講到阿龔主動(暫時)放棄同阿水一齊
冇理由因為個活動又主動接近阿水
因為抽中而逼佢再面對阿水make sense啲
如果真係secret angel,唔使俾對方知自己係邊個嘛

不過如果唔使知,阿龔抽中唔抽到都可以送

送一樣阿水一睇就知係阿龔送既野,例如同款女裝手錶,不過阿水可能黎手掉左佢
話時話,呢幾日有冇影過阿水檯頭?? 盤富貴竹仲喺唔喺到??
同埋屋企房嘅雙下巴天使
唔會,睇上年隻錶係影射緊cartier隻藍氣球,應該會直接攞去二叔公度舉左去
蟹開live? 出左街睇唔到
會唔會巴絲可以幫手錄起
好似純粹係無綫員工盆菜宴 冇咩特別
有機會係好似當年KC咁
偷偷放上對方台頭
咁就不以做到神不知水不覺之餘
又可以送到份禮物俾心愛既水水
阿龔話就話放棄啫 但佢心底裡面肯定放唔低 實會忍唔住送禮俾女神
揾唔到Stanley,佢又玩收埋自己
蟹蟹save咗
謝謝絲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞