居屋2018(7)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
因為今次d樓貴,仲要現貨,咁fatfat係人都去爭客啦
邊間啊清
我見到有個阿婆俾6,7個專家圍住 耍手擰頭都跟咗勁遠
做到成個aa咁
師兄可唔可以介紹係邊間?
選樓果日住址證明帶申請人自己嘅就可以定要帶埋長者架?
GE5XX今日打去仲未有日子揀
打咩電話?
GE3XX , 仍未安排簡樓日期
都冇人揀,block b 28樓上係冇13、14室架
一樣 GE3xx 完全無消息
希望仲有啟德高層2房
計過條數,我前面最多都係得150個重置+300個綠+300個白, total=750, 當你一日100個1日, 750/100=7.5日, 琴日開始簡樓, 一個星期前通知你簡樓, 即係理應下星期一要收到信啦
老老實實 2房的話 高層就應該無咩機
反而諗定 如果得返 低層+內園景/垃圾房 接唔接受到
我想問白表普通家庭第二nunber 有冇機?
如果可以揀樓,係咪電話通知?
[member]
中銀
問過個中介,開賣佢都有請人去樂富搵客唔做咁高,得返0.1rebeat
各位爸打要試下R佢地高啲回贈
[/member]
2.1%rebate 2000cash 500coupon <<仲有冇?
你意思係0.1rebate from agent?
啟德中低層都接受到既, 因為得三棟, 唔算太密
好似唔係好多人買喎,希望GM 2550有機
每日120個
中低層我殺呀
咁都叫唔多人買

【新居屋】首日賣出98個單位 凱樂苑最搶手 東涌裕泰苑零成交
房委會安排新一期居屋中籤人士今日(28日)開始揀樓,房委會指,首日揀樓共有102名綠表人士到場揀樓,並售出98個單位,當中以長沙灣凱樂苑最搶手,合共售出68個單位,但東涌裕泰苑則無人問津。
睇房署個網update 東涌賣左2X個wo
本身無嗰個單位賣
原來係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞