[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
10gb後係128kbps

3g係快過128kbps,所以咩3g無限一定係有誤導成份,我就唔會講3g無限,唔想比人告

ToCoo @ 金澤

iijmio @ 金澤

ToCoo @ 長浜

iijmio @ 長浜
巴打,返到香港仲收唔收到SMS?
我黎緊會去日本一星期
睇左post見大家都推介柴犬同3
兩隻都係行docomo

我有幾日去箱根河口湖
但我係用android 機s10
唔support band19
咁到時係咪完全收唔到架?
samsung 新個部S10? support band 19 喎
柴犬唔係用Softbank咩
係喎,原來係support
咁我放心買了
Thx
係喎 新版轉左softbank
Thx巴打提醒
行雙網絡
有無做過speedtest 係日本
https://simegg.city/r_tocoo-wiho

已加Tocoo, 容後再攪埋 ijjmio 個d.
潮偉巴通常用邊間租車?
樂天等super sale 個陣租..........我上次租8日7夜, Elgrand 8 人車, 46000 yen 包晒NOC 同免責保險
睇到個BLOG話
2018/11 : 最近有user 回報某d 舖頭賣既Sim2fly 係會lock 死係3G 速度. 暫時知道既係, forum 內幻想達人賣既Sim2fly, 同 mypacemarket.com 賣既Sim2fly 係正常上到4G 速度.

想問下咁如果係HKTV MALL買既有冇LOCK到?
咁貴都買
唔知, 因為hktvmall 其實有好多好多檔都有賣sim2fly. 我唔識認邊個打邊個. 我暫時真係有人試過無瑣死係3G 既, 就係幻想達人賣既Sim2fly, 同 mypacemarket.com
有冇巴打知深水埗邊間有柴犬
搵唔到
其實點解咁多人想買柴犬?

佢就係有問題先曾經要全部換晒....................我連blog 都無再recommend.
因為之前用開又平又快
如果5日有冇邊張同柴犬差唔多質素
5日就無, 8日AIS sim2fly. 不過呢隻要經呢度巴打幻想達人或者mypacemarket.com 買. 因為有d 舖頭賣既AIS Sim2fly 係會瑣死係3G 速度.

柴犬你唔洗點搵, 之前佢docomo 出晒事要全部換晒. 好多人都無再入貨, 因為獲氣太多.
好吧 thanks 巴打
幾時再做?
我見有個8折promotion
鳩衝左

39000 yen 5日 Sienta
樂天租豐田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞