[先睇頭post 再發問] 日本上網卡 Wifi 蛋 懶人包 (8)

1001 回覆
14 Like 2 Dislike
set 好APN 做Internet, 開左數據漫遊佢.

如果上唔到4G, 或者慢到飛天, 搵賣家
我一插咭,
就即刻開數據漫遊
佢收到4G,但就不停有訊息彈出嚟
話唔知咩嘢唔夠

APN請問邊到set? Thx
你係iphone 既話係無野set.

搵番賣家問佢個message 咩事. 另外開speedtest 測下咩速度就知係咪有無事.
搵咗賣家冇回覆

希望你幫到我解答
速度正常喎.

你mon 住右上角個icon, 佢只要keep 住出4G 個字, 你都無問題.
唔該晒你巴打好擔心 今日先係day1
而家去日本8日係咪Sim2fly最好?
請問呢張有冇人用過?
Softbank 30日 10GB
想買sim2fly,感謝
http://t.me/Cool_Gemini
好耐無睇post

近日有不少用家都收到相同信息,但都可以正常使用,所以唔洗理

Wifi rent store 日版網頁做緊promo
Free shipping

仲有 601hw 機同 WiMAX 香港無嘅機
正呀喂

1月9日後開卡自動上5GB
只限8天版
買左永安9蚊wifi蛋,下個月用
知唔知舊卡renew plan 有冇5GB
請問3 10日10GB 升級至15GB 不限速係咪到2月之後就冇?
10日日本3台卡 明明17號香港時間2359先完
而家就冇得用 比佢叫咗買一日漫遊 再搵同事跟個費用

想買佢嘅諗清楚
暫時係做到2月18日
我嗰便同我講只到1月31,哈哈
買咗一張路路通同埋一張ais星期六出發去東京
題外話
黎緊去芬蘭,丹麥,挪威
18日
係咪都係買3嗰張抵啲?
見宜家$19x for 2張30日
https://simegg.city/category/euinternet/

上面條link 頭四格.

唔好買3HK , 慢到飛天. 最好其實係落地買, Finland 落地買我上面條link 芬蘭 DNA 個張已經係7day 無限, 而且係真係快都係$80 蚊港幣. 去到denmark/norway 就買另一張咁.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞