[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(7)

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
其實就係佢成日自殺先營造到佢兩個之間個種酸酸甜甜,你來我往既氛圍 睇到大家又忟又甜咁
但以上次訪問個講法,呢集咁虐,下集應該會甜吧?
要有信心
方以文出咗個民間投票,係fb投,依家提名女主有阿蟹,男配有Stanley,拍擋有工水
大家得閒都可以去like cm投票
你個名同我個名
估唔到開心速遞都合資格提名,
已經投咗
應該係
我本身仲好淡定編審張圖唔會係ending
睇完灰晒

同三太八婆格加鹽加醋唔同
大小姐真係好苦口婆心 好溫柔成個阿媽咁
但個衰女話大小姐係形單影隻嘅女人

今集阿水唔會好似上集咁聽到其他人講咩信咩
就算聽完大小姐講都係選擇去赴約
不過心動唔同信任 佢選擇赴約都唔等如信任阿龔
但因為心動先對另一個人有期望 希望阿龔同佢坦誠相對 令佢可以信任
可惜最後阿龔都係冇對佢講真話

始終傑叔係阿龔陰謀面 要令阿龔豁出去走出/坦白自己陰影 唔係一套韓劇可以解決嘅事
我諗真係要等局中人出現
係計like呀,同埋係要like方以文打嗰個cm先有用
狗衝先
Stanley IG製作花絮第四條餐廳入面嗰個係阿水 我淨係見到白帽同埋把女聲唔似係Jenny,播太快我又唔識暫停截唔到圖睇
仲有聽到有人講「一陣有一個係佢兩條友坐係度睇雪」
希望459放返啲甜嘢出嚟啦
做咗成晚心理準備,終於再重睇翻454嗰集

其實得總監大人留意到水水食粥會落胡椒粉都好sweet
雖然水水最後比大小姐嘅說話影響到,但其實感覺到大小姐真心擔心水水,個語氣好似教囡咁
仲有呀龔邀請水水去睇初雪,水水話係表白場面嗰到
呀龔笑住點頭仲嗯哼咗聲,個表情好溫柔呀
忍唔住skip咗係哈爾濱jenny急call呀龔嗰段,真心燥

之前追post嘅時候一直都好佩服巴絲搵到咁多細節位嚟討論,但重睇完之後更加佩服設計咗咁多細節位比我哋討論嘅劇組
個氣氛營造得好好,加埋個配樂真係一流

雖然現況又多咗一個誤會,其實有哩啲矛盾位再慢慢拆解之後我相信會令佢哋之間嘅感情更堅定
亦都令佢哋更了解對方,有心靈嘅交流,成為彼此嘅soulmate
今集係就係虐咗啲,但都令我好期待佢哋之後嘅發展呀!!
459啊please
我睇完
阿水叫阿龔做阿燁好唔慣
都係死賤精好聽啲
大家快去方以文那𥚃 投龔水
就咁睇過
排名都唔錯喎

下星期二??
計翻時間就應該係
如果459真係龔水主線
新人留名
之前一直都只係默默地追POST
為左同大家一起追龔水終於忍唔住手開左個帳號
多多指教~
琴晚出左街岩岩睇番 想喊
如果阿龔強硬d拉水水出去睇雪就好
有人同你撞名喎絲打
OH NO...對唔住大佬
即刻秒速改名
今次無人撞啦掛
我頭先都見,想再改但到咗上限
即投
下次加返
各位巴絲/cd rom開acc煩緊改乜名好嘅話可以望過嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞