[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(7)

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
遲咗但都留個名先
做咗陣野已經爆咗
二姨丈點會俾佢得呈
已經狂loop首新歌
啲歌詞好中 劇組點搵到咁正嘅歌
How long must I have to wait...
同我等龔水幾時一齊嘅心情好夾
希望之後有巴絲用呢首歌剪龔水mv)許願
二姨丈會俾面大家姐
係咁意撚下廢安就算
新post報到
話時話,阿龔今集咁dup本買Channel頸巾,發咗達呀??
依首真係好好聽 好岩
不柱我花時間去搵出黎
btw多謝絲打幫我轉翻入依個post
我覺得tree gun 應該錫呢個女婿錫到燶
佢孤寒啫
人工點都唔低嘅,話哂阿太區市場總監
而且之前車都係話買就買啦
絲打你搵到link dl真係神通廣大
多謝你搵歌就真
諗住實食冇黐牙,係要落啲本嘅
你個名 完全睇到對龔燁「根叔的愛」
緊係錫啦
次次上熊家都帶埋絲打你
咁識做 唔錫唔得
想知阿龔出咗咩招竟然買到斷晒市嘅channel頸巾
市場部免費禮品包?
如果無Jenny同傑叔,係咪真係會表白
31. 寶劍老遠係美國飛返嚟,就好似阿工老遠係新加坡返嚟一樣 好鍾意編劇呢啲小心思
32. David同Helen金睛火眼,明明唔似都可以睇到似阿工 阿工明明靚仔咁多
33. 豪仔順風耳笑死我 仲要話阿工今日咁遲架
34. 阿工溝女仲要做足功課,好少男
35. 廢羊今集可以話係全劇以來最有用 ,助工助得好之餘又唔會太白

36. 阿工哄到勁埋同阿水講唱人仔,仲要把聲勁溫柔
37. 唉我唔明點解送嘢俾人都要潑到人成身咖啡咁作死 好彩阿水收到條頸巾之後即刻冧晒,如果唔係,阿工死十次都唔夠
38. 送頸巾呢到真係好!撚!甜! 阿工幫阿水戴完,仲要借啲意雙手搭實阿水個膊頭
39. 「記住,哈爾濱果邊就好凍嘅,到時記得戴啦」
40. 阿水雖然好開心,但係又係第一時間否認阿工嘅心意

41. 雖然大小姐呢度阻礙咗進展,但係睇得出佢真係關心阿水,真係驚阿水俾人呃,真心勸佢要小心啲,其實都幾窩心
42. 奈何阿水一向就係拿開個肚皮俾人睇嘅人,阿工都好清楚添
43. 大小姐好似係全世界唯一一個記得阿水「鍾意」過阿工咁
44. 但係阿水等大小姐一走開,就即刻戴返條頸巾
45. 阿工為咗哈爾濱睇初雪都可謂做足功課,機關算盡

46. 阿水讚完阿工「好專業呀」,個咀仲陰陰笑
47. 阿水同阿工講個幕人哋係表白,阿工個反應係(點頭)
48. 阿水意識到阿工可能打算表白嘅時候,第一個反應又係逃避否認,話唔想出去
49. 阿工呢個時候開大絕:「定係有啲嘢你唔夠膽聽呀」 我要喊了
50. 阿水沖完涼都決定要出去睇雪,真係要有好大決心 證明佢都行咗好大一步,去聽之前唔敢聽嘅嘢

51. 見到水水等咗咁耐真係好心噏 唔明點解唔text下阿工
唉不過我都試過係條街等對方等咗好耐,唔想先text對方係因為覺得如果對方覺得大家個約定係重要嘅,就會先搵自己。大家係溝通失效之下就咁樣擦身而過
52. Jenny
53. 留意Jenny偷聽呢幕,廢羊啲手勢同阿工臨尾個下笑係同之前個幕一模一樣,好仔細
54. You're the only one~~~~
55. 阿水臉紅紅呢個樣真係睇到好心酸

56. 唔好傻啦,食麻辣火鍋點會包到實一實,仲要擔遮
57. 阿水其實真係唔係最介意阿工失約,而係阿工呃佢 就好似十年前阿工害阿水冇咗份工一樣,阿水從來最介意嘅就係阿工唔坦白,所以先會為咗保護自己,保護感情,不斷去否認阿工對佢好,不斷assume阿工係想害人,因為咁樣諗就唔會再失望了
58. 望窗呢度完美呼應280,不過上次係阿工眼濕濕,今次就輪到阿水
59. 好同意有絲打講,阿工呢到放低傑叔張相,可能代表阿水可能係阿工心中地位開始高過傑叔,不過應該都冇咁快斷呢條線,阿工要realize到阿水係可以信賴可以依靠,仲有一段路要行
60. 阿水最後話唔知道阿工而家諗緊咩,證明佢真係開始好奇阿工嘅想法同心意,希望之後集數可以keep住呢個狀態
61. 好彩最後阿水都戴返條頸巾
結果就比傑叔
不過媽呢空最後有著咗比阿龔睇
阿龔你個死蠢
要幾多個禮品包先換到
正所謂雞髀打人牙骹軟
大小姐
冇哂嗰啲障礙應該會表白到啦
天時地利人和
話晒人地係堂堂大中華區市場部總監,區區一條Channel頸巾點會難得到佢
唔知之後會唔會講返佢點搵到架呢
今集準備睇多10萬次
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞