[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(7)

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
大家啲post都好鬼正,多到追唔切啊

啱啱lunch先得閒睇番昨晚嗰集,短褲仔阿龔好cutie ,肯嘗試同阿水解釋下喺好嘅開始 btw真喺好想睇佢點樣用身體球(口)技嚟征服大小姐啊,唯有自己FF一下:

大小姐:我豈有此理呀又話自己百發百中仲勁過橫洲工業,做咩入得嗰20球就收工啊你,咁冇誠意係咪好唔想同我賀壽啊?
龔:大小姐你有所不知啦,呢隻灌籃舞呢我哋喺打算按照你生日歲數嚟編排嘅,咁你點睇都似得廿歲左右,我咪射夠20球嚟賀你囉。
大小姐 (嘴角微微含春上揚):咁好口,有嘢求我啊?
龔:大小姐英明,點解你唔單止青春省鏡仲咁聰明嘅啫,其實我哋marketing呢今個月嘅應酬費係又over咗少少....
大小姐:都知你冇咁好死架啦~~
龔:大小姐你千祈唔好誤會呀,讚你同有求於你係完全兩回事嚟架,先前講嘅嘢我保證句句都係真心說話。
大小姐 (欣喜):乜...我睇落真係似廿幾歲咩?
龔 (認真mode):有少冇多
大小姐 (忍笑扮正經):得啦得啦,咁你仲企起度做咩啊,仲唔快啲攞份財務報表上嚟比我簽!
龔:多謝大小姐~~ (計劃通 )
wiki睇到12月28係482啫 我估個集係龔水係因為之前編劇ig story有po過個劇本
係細龍生story又見到水水同阿龔一齊係化妝間
幾時帶埋我去睇雪
叫Jenny帶你啦阿Max
咁應該係拍初雪之前喎?
你講我未來二姨丈?
差唔多又可以新開Post
會唔會係熊家天台? 啲聖誕裝飾好浪漫咁
3日一個POST
近呢兩個post推得好快
呢個post前半攞嚟講454我明推得快,但係點解後半都仲keep到爆post速度
大家好痴線
仲越來越多人一齊討論
大家好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞