[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(7)

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
459一定要係傳說中的459啊
頭個15分鐘又真係好sweet,學我咁loop個度就算啦
現家睇慣咗長毛
睇唔慣短毛stanley
啱啱睇完Stanley ig,初雪係九月拍嘅,依家已經11月中,真係分分鐘今年拍到一齊都要下年先播出嚟
唔係十月咩初雪?
借用之前呢度啲絲打整理過嘅圖
但係stanley ig個hashtag係寫9月份嘅初雪喎
同埋條片佢哋講9月

居然
Btw 你地啲名
應該佢地係拍左幾日架
所以係有9月都有10月
我記得係阿水ig 有段係阿龔講*今日係10月5號*
剛剛去睇返,係喎,阿水話信惠俾人呃,變咗所有人都支持太賢。即係俾緊說話阿龔聽,因為阿龔=寶劍。
但我相信最後阿水信惠同阿龔寶劍個誤會會解開,曹總太賢就……
原來stanley跌爆mon先唔po相
原來如此
不過都係要個幾月先出街
怪不得呢派唔唔蒲頭
放心哂
前段好甜,總監大人係咁出招,如果分兩集比我慢慢回味就好喇
後段有玻璃碎,咳咗成晚先咳到出嚟,自我安慰有碎都好過無劇情

不過,都叫做有進展嘅
起碼水水都叫做有少少發現自己係對阿龔有期望
女人就係咁,無期望就唔會有失望

明明覺得阿龔對自己有野,全世界都以為係嘅時候,
偏偏阿龔又對其他女仔好(同我還番杯水比水水啊
明明好似想表白(就算無表白,燈柱下如果一齊睇到初雪,起碼感情都有升溫丫)
但偏偏就講大話唔知去q咗邊,等待嘅時間再加埋總監嘅大話,我係水水都心淡啦
Fing開阿龔嗰下我嫌fing得唔夠大力添啊

但係,好在水臨尾都仲戴起條頸巾
至少水認為就算阿龔呃佢瞞佢,都仲係佢心目中有位置唔願放低

同埋其實之前綠帽都係收收埋埋想瞞水水同肥婆結婚
所以唔多唔少都會驚唔係完全嘅付出
就算無大小姐善意提醒,阿水一樣會介意
阿龔呢下無意義嘅講大話同自殺無分別囉

希望最後啲誤會會解開啦
肥婆就去自盡啦
原來stanley跌爆mon先唔po相
怪不得呢派唔蒲頭
放心哂
原來諗多咗
都爆得好厲害
我等佢的售後服務啊
仲要係熱咖啡 唔驚辣親水水㗎喎
啱啱睇完Stanley ig,初雪係九月拍嘅,依家已經11月中,真係分分鐘今年拍到一齊都要下年先播出嚟

初雪拍咗幾日而1005嗰張最靚所以我揀咗嗰張post
嗰場麻煩啲早啲拍都正常,
其他應該照番以前大約五個星期嘅進程嘅.
至於幾時一齊我覺得都似係出年,
依家拍到1月頭都未有咩跡象,
不過可能係佢哋特登收收埋埋

我覺得8成有得加集嘅,
以前都好遲先知,
加上收視咁好又有新人入組,
唔加集就真係好蠢,
所以出年先一齊我又覺得冇乜所謂,
只要有得睇就得
冇錯 雖然等得好辛苦
我發覺ig上面好多博水黨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞