[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(7)

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
搞到我都想試吓玩,唯有等vol 4
一早就沉左
沉完再沉
狂loop 好可愛
今朝loop到宜家 真係睇極都睇唔厭
話說我一見到佢笑 我就好想笑 然後我笑到隔離以為我癡線 (雖然我係
好可愛啊
忍唔住係琴晚個live cut番呢段出黎[img]assets/faces/dog/hehe.gif[/img]
狂loop [img]assets/faces/lm2/nosee.gif[/img] [img]assets/faces/lm2/nosee.gif[/img] 好可愛
今朝loop到宜家[img]assets/faces/lm2/nosee.gif[/img] 真係睇極都睇唔厭[img]assets/faces/lm2/haha.gif[/img]
話說我一見到佢笑 我就好想笑 然後我笑到隔離以為我癡線[img]assets/faces/lm2/smile.gif[/img] (雖然我係

撘緊車見到笑左出黎
如果佢地一路開live一路玩mcq就正了
一定好好笑
正呀,希望媽呢空都快啲玩
Say個hi 先!我都係為呢個Po 突登開個account!
我係到呀我係到呀
好似有3個天使了
歡迎,係米因為琴晚個live所以開
等我又say個hi先
hi Stanleyyyy~ 我知你有睇架 多謝你呀
點算我自己都忍唔住睇咗好多次
不過睇完之後個人會精神咗
我都出嚟支持下stanley同呀蟹
跪求許願成功
不過大家記得唔好瘋狂留言畀答案
Say個hi 先!我都係為呢個Po 突登開個account!
歡迎,係米因為琴晚個live所以開

我有係live話連登瘋狂爆post 極快就1001
我都出嚟支持下stanley同呀蟹

睇完個live 決定要活躍啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞