[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(7)

1001 回覆
49 Like 7 Dislike
起公司 Jenny一定唔係阿龔對手啦
佢做衰嘢太明顯 好易俾阿龔睇穿)編劇永遠唔會俾佢得逞/會有報應
阿龔宜家表面似係二房人 搞到大房嗰邊唔信任佢
同埋佢好似未鬥贏過大小姐 好似唔係我啊嗰集(/佢識時務唔去鬥啦)
所以好想睇佢同大房人交手 睇佢點氹掂大小姐/大小姐去撚佢
順手偷偷發現蓮輝
我鐘意你個名

Sor stanley 又一堆emoji送比你睇
如果有集講阿龔同大房班人就好啦,除咗大小姐之外仲可以考慮同terry交手
譬如講terry同阿龔一齊做嘢之後好鍾意搵阿龔,雖然阿龔完全唔想幫佢執爛攤子,但係要做世界仔所以強顏歡笑陪住佢,之前我記得terry係有搵過阿龔睇/簽文件
攞埋大房信任咁阿龔真係喺接龍點玩都得
許願池

繼續emoji

真係淨係send個emoji咋,絕對唔係加密

笑死我
係囉 佢真係仲爭大房未攻破
同Terry玩世界仔可能真係會撞板
仲有 唔知大龍生除咗龍家人對邊位下屬最信任呢 可能冇一個信
可以搵一集寫下 而且宜家又出咗ma姐
想睇下大龍生啲頭馬交手
鬥智鬥力再加啲cls嘅劇情真係好正
我又諗起之前有人提過龔水食哂龍家幾家茶禮
大小姐又睇阿水 三太依家又信佢
大龍生又中意阿龔 細龍生又搵佢做婚姻顧問
佢2個真係食咗成間接龍都得
我都有諗過改BabyBlue西裝
選戰助理都係搵佢地
睇嚟龍家上下真係好信任佢地

大家d emoji 好正
唔通最後接龍嘅繼承人就係佢哋?!
仲未計大龍生會帶阿龔出去玩鬥地主
大龍生同根叔又傾得幾句
但以佢呢啲鐘意用自己人嘅人
我諗只有上契先有可能加入到候選繼承人行列吧?
有冇可能原本龔燁黑化,就會為咗間廠不擇手段令大龍生唔信呢幾房人再吞咗接龍
咁樣好鬼8點半

不過依家有供水線應該唔會
留名 依家先得閒睇返
睇完好心up呀
Ig story好正!
Babyblue終於又出現!同水個story xmas背景好似一樣?
阿龔笑得好開心 終於正常返安心晒
熊家天台
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞