[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(6) 初雪的約定

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
454佢地咁重視,唔通就係大家期待好耐嘅水視覺?
但我還是對編劇有信心
相信龔燁一定趕到
一向會喺阿蟹ig度留comments嘅Stanley今次無出聲又無post野保持神秘感 好著急 仲有兩日!!
之前搞個表白情節投票收到140個回應 ,執埋少少野會公佈結果。 夠竟大家估係邊個先開口表白呢?
我覺得有古怪
平時stanley都會出下聲
睇返最近幾集龔水,其實都係偏甜,愈來愈合拍同愈來愈襯晒色,都似係鋪排緊入直路架喇。
就算哈爾濱未表白,我相信都會係重要轉捩點,但唔會原地踏步都唔會行返回頭路。
睇黎呢集主要係描寫阿水感覺,之後到聖誕節/除夕先會正式喺埋一齊。
大家唔好俾編劇張相嚇到,冇事既!俾D信心!嘗試下!
我相信編劇
阿水阿水
係呀係呀,凈係見佢在阿蟹第一日個post度留過下關於誰是camera controller果D不著邊際嘅comments,之後就冇左聲氣啦,真係越諗越唔妥,好驚啊 今次唔急住表白係絕對OK嘅,但如果再好似#428咁玩法就真心玩大左架啦,各個方面黎講都一定會不進則退,編劇三思啊
我又覺得未去到好似428咁退後掛
大不了表白不成功
我信編劇

你那些”黎” “D” ,呢啲5p字,小心比人問候你
Oh sorry
傻啦 i know that feel 我初初上嚟玩又係一時之間轉唔到 慢慢就會習慣
原來我都用好多,之前冇為意過,之後要小心啲先得喇

「黎」「D」我自己覺得都可以接受,
不過「 吾 系 甘 牙 尼 刀 禾」就真係唔ok.
唔係想吓吓問候人,劇post亦冇公海咁harsh,但我諗打番啱啲字都唔係好難啫.
謝謝大家提醒+包容,以後一定會check清楚先出post
[member]深宵冇食堂自己ff先:Jenny傳來傑資料,燁與水再約定相聚時間…燁水各自乘車時各有所思…水等觀初雪,掛念燁找傑狀況…水ff燁陪伴觀賞情景,驚覺明知燁心有所屬仍對燁有所期待…
燁決忠於心先找水,棄尋傑而趕至,惜初雪已降,覺與水欠時機而失落,水指下次要到韓賞初雪…
Jenny得戚致電John,自掀燁網頁後又成功玩弄燁報復,及恥笑燁離星回港為水,水於門外聽,感動…主動找友查證… [\member]

冇密添
多謝你嘅提醒
我都盡量改善緊呢個問題
Post之前望多幾次有冇打5p字

阿蟹真係講得出做得到
日日post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞