[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(6) 初雪的約定

1001 回覆
53 Like 3 Dislike

真係有下回就最好啦
炸咗好多新面孔出嚟
咁樣我會唔知想唔想佢添食好
龔水行歡喜冤家路線,好少有機會可以咁準確帶出佢哋之間嘅矛盾位,今集雖然虐,但係喺龔水線發展上係無可避免
希望之後做到連戲,唔好浪費咁精彩嘅劇情同編排,同埋我哋講會痛成晚嘅心
請問下回係咪459?
反而覺得有機會地下情,大小姐咁反對龔燁,水水為份工可能會唔想俾人知,索性地下情算。好似mandy咁
睇阿龔點補救
同埋佢地點解決大家之間個矛盾位。
似昇賞唔係最擔心,如果似馬壯同德如仲驚⋯

到呢刻仲未敢翻睇住
傳聞係哈爾濱
但未確定係咪
添就應該添硬,啱啱先起新景,加新人
而過去經驗,蓮輝、潮善呢啲都係過一排就一齊,唔會死拖爛拖
我對工水都有信心,阿工 x 熊家仲有好多發展空間
好似係bbc提過,唔知係咪主線
馬壯那pair係女主角得罪高層姐
唔知係唔係我濾鏡太重
硬係覺得大小姐嗰句說話有啲玄機同埋會帶動後續劇情
叫阿水唔好嗱高個肚皮俾人睇
如果459都係哈爾濱,而又按Stanley 咁講:糖—玻璃渣—糖 梅花間竹咁出,咁我地係咪可以期待459龔水係可以一齊睇雪 (糖)
問題阿水一直都係嗱高個肚皮俾人睇嘅人
一齊咗都好多嘢可以玩

兩個唔同派系公司線都大把發展
根本工水就係萬能key,除咗大學線之外,就可以無限配搭
所以根本唔需要拖拉佢哋兩個嘅感情去濫竽充數
之後係咪佢兩個一齊搵龔友??? 1019果個??
我仲有好多關於454嘅嘢想講,但係我已經sad到組織唔到
但係另一方面好開心見到佢哋有進展,雖然虐到痴線
我對呢集真係又愛又恨,我估我依然會不停翻睇,然後不停自虐
呢幾日忙到癲諗住睇下龔水放閃光彈開心下,宜家反而乜都做唔到
mcq vol.4大家等等,一嚟呢排真係冇時間,二嚟畀我平復複雜嘅心情先
我覺得工水齊咗後仲有好多野寫囉
好想知點樣駁落去
面同底都一樣先吸引到我地總監大人
雖然好忟Jenny阻住晒
但作為工水黨首席迷妹,佢關心工水發展竟然關心到追埋去哈爾濱現場直擊
明嫁
大家都sad 到
我好想打jenny啊現家
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞