[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(6) 初雪的約定

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
已經去到9xx樓
黐線嫁
我都係改完id先醒起同西裝絲襯咗
大家一齊討論啦

希望到時世界唔一樣係因為你哋已經起埋一齊 同埋添食添到破紀錄
個世界有咗對方
到時學阿水你話齋 雪之嘛 有咩好睇
我有咗我嘅寶劍睇唔睇雪又有咩所謂
唔洗多謝我,多謝阿龔得啦
幾時先一齊到
咁計法大把非物質定情信物
三個字
不過我驚你唔敢聽喎
「食飯呀?」「訓教呀?」
太多我列唔晒
啱啱返睇咗一次,頭個20mins都係睇到嘴角上揚,笑到合唔埋口
到ending就開始心噏,真係不得不佩服分手專家區嘉慧嘅編劇功力
短短22mins可以上上落落,牽扯住大家情緒,仲要係非常合理
仲要一路睇一路諗起自己,好有共鳴
哈哈本身大家仲sad緊
講講下開始數定情信物
你哋班癲婆真係好正
仲越來越多人加入
我驚你唔敢聽喎好似係其中一位絲打
多謝咁多位龔水黨,同埋仲有2位主角
坐等459
苦中作樂呀!!!
我等 劇情幾虐我都等
打不死的龔水黨
成口玻璃碎都未驚過
我想轉移視線提起精神
如果唔係呢個禮拜日日通宵都做唔完啲嘢
重睇完都唔太明 最後阿工放低傑叔張相嗰下 好似有啲不忿咁?
阿工係覺得搵返傑叔 幫阿爸東山再起重要啲
定係嬲自己因為搵傑叔而錯過同媽呢空睇初雪 所以開始思考阿水喺自己心目中嘅地位
龔爸快啲出黎繼續助龔啦
未試過睇完一集咁耐都未消化得晒 今集454真係好精彩

同埋想講哈爾濱個初雪景真係好浪漫好有心思!!工水套衫都好靚
唔知冬天會唔會見到阿水戴住條紅色頸巾返工呢
你個名都好似係215阿龔台詞嚟㗎喎
個人勁鍾意送頸巾個到 雖然方法勁小學雞,但係真係好甜啊
我估嗰度應該係表現阿龔內心嘅掙扎?
一直追尋嘅過去(傑叔)vs嚮往嘅未來(阿水)
最後佢放低咗傑叔張相,某程度上我覺得係一個表態,表現阿龔心態開始轉變,阿水嘅地位不知不覺間超越咗佢對過去嘅執著咁
親手戴頸巾

期待你自爆阿水
話翻比賤精聽我夠膽聽
Btw 呢一張stanley好型啊頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞