[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(6) 初雪的約定

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
同意,都係嗰句,慢慢鋪靚條線唔係問題,但要有進度⋯

+1
編劇大人
我仲想睇阿水自爆嫁
初雪的約定
如果太少時間講阿水沉船然後馬上喺一齊,少咗水嘅慢慢轉變好似爭咁啲嘢。所以我都係傾向水水FF,FF裡面阿龔做晒所有韓劇劇情。現實到阿龔嚟到雖然劇情唔一樣但可以係偏甜,去到大家都喜歡對方但又未知對方點諗嘅階段
Oppa阿龔
怪不得呢派阿龔傾向韓式造型

講返呢張相,又會無嗱嗱講返呢間嘢 好可疑喎 唔似無關囉
阿水就係發夢呢集確定自己其實唔係咁追求有錢闊太生活,阿龔知道水與Max同曹總拍過拖,可能會誤以為水想嫁個有錢人,如果知道水有去過發夢唔再恨做闊太,對於自己適合水嘅條件就會+1,咁係好事嚟
間公司仲係個名google唔到
莫非真係場景嚟?
我失憶 呢間係唔係用科技發美夢阿水去咗幫襯之後去錯樓層以為係假嘢嗰間神秘公司
我都睇唔到live 偏偏最期待果集就睇唔到live
唯有mon住大家update主post同呢度
大家可以瘋狂cap圖同劇透呀到時
第365集 - Change Change 夢裡人
係囉 呢排好忙 完全睇唔到live
不過睇呢度劇透會心郁郁架 都係忍住得閒再睇返
唔該 正正想返去重溫
just in case以後又有MCQ/問答比賽
出題範圍愈嚟愈闊
嘩~好勁呀你地
真係唔太記得哩間野啦
大家唔好咁變態啦
其實我一直都想問,有啲得阿龔/阿水嘅集數(最後武士/change change夢裡人)其實應唔應該擺埋落mcq度,我係因為覺得唔係好關龔水線事就冇擺,不過大家如果鍾意挑戰自我嘅話可以加

問下change change夢𥚃人那間公司logo係點解組成之類
唔該 正正想返去重溫
just in case以後又有MCQ/問答比賽
出題範圍愈嚟愈闊
大家唔好咁變態啦
其實我一直都想問,有啲得阿龔/阿水嘅集數(最後武士/change change夢裡人)其實應唔應該擺埋落mcq度,我係因為覺得唔係好關龔水線事就冇擺,不過大家如果鍾意挑戰自我嘅話可以加

問下change change夢𥚃人那間公司logo係點組成之類
俾條生路黎行下好喎
我都覺得好癲
Satok絲打千其咪聽我講啦
我考慮下
logo裡面有幾多塊葉 講笑姐 遲下龔水會多啲同框就唔係出埋啲咁變態嘅題目啦

今次我要攞高分
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞