[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(6) 初雪的約定

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
唔係
係呢度絲打搵到有幕後工作人員著住哈爾濱服裝,tag咗459
絲打 你咁問 我建議你去返第一個post
嗰度有齊哂龔水線集數
你睇哂會更加清楚
答下你嘅問題
其實阿水都知傑叔啲嘢嘅 阿龔嘅往事佢第一個知 睇心戰同報仇記兩集經典
但阿水知道阿龔想憑自己之力翻身 又知阿龔幾介懷人哋講佢嘅往事
所以咪唔會去搵傑叔)呢個係我個人理解
珍妮有咩居心我都唔肯定 雖然佢某程度助到龔
但佢同龔水兩個都係擺明不和
今次都似係想搞事 有預感佢知道阿龔有傑叔呢個把柄 有排玩
challenge accepted
Jenny專責搞屎棍,個人認為佢係少許想報仇
傑叔嘅事經過上次blog單嘢應該全世界都知,不過其他人唔會care啫

話俾阿水知似火上加油多啲,
嗰刻阿水可能覺得佢搵藉口或者會令阿水覺得自己不被重視…

同埋龔燁自己嘅面子問題
佢都唔係好鍾意人地插手屋企嘅事
Jenny就係知道阿龔鐘意阿水,用傑叔破壞龔水佢地關係(從jenny係阿龔office門口可以睇到)
不得不說 張合照唔錯
阿龔個拳頭係咪想打人
雖然最尾真係好虐,但係最後水水有戴返條頸巾個位我都有安心返啲 佢地最後係門外對話嗰陣我係咁諗點解你地兩個唔可以對對方坦白啲

目前冇預告都唔肯定係咪龔水主線
鳩估 會唔會係阿龔留起哈爾濱搵傑叔?
當初俾人連hit三下陰影真係好大,
又唔怪得龔燁
而且龔燁又真係唔知水水沉咗船嘅

臨尾龔燁除咗外套
咁襯都好好睇

就咁睇字幕,
其實呢條問題係雙向
絲打個名同我襯咗
戴返條頸巾係確定咗龔燁喺阿水心中有地位 之前一直否定,今次就清楚嗮喇
係呀,提起馬壯同德如,真係而家都覺得好可惜。😭😭
龔水唔好係咁呀😢
佢哋兩個嘅眼神
好心痛
你個名
無對白但演技大爆發
恭喜545成為開心速遞佳作之一
係死唔死
其實今集係燈柱啊水等啊龔個位到既bgm好好聽 揀親啲歌都好啱feel
係啵 唔該絲打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞