[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區(6) 初雪的約定

1001 回覆
53 Like 3 Dislike
不要再說了
但回編審個留言話好鐘意呢集,斷估唔會sad end啩
我覺得阿龔趕得切既,佢呢期有做Gym練體能
可能只係好鐘意個雪境/ 個FEEL/ 造型
同ENDING 係點無咩關係:
我要求唔高,有進展,唔倒退就得喇
如果咁快一齊反而好怪,呢集淨係講阿水發現自己鍾意左總監大人就夠喇
呢集淨係講阿水發現自己鍾意左總監大人就夠喇

+1
AGGER
有水水視覺已經有進步
其實係時候要虐下水水, 等佢知道自己真感覺, 但以為呀龔無去應約,
覺得呀龔唔鍾意自己
之前一直都係虐呀龔好慘, 要平衡下先得
我愈來愈覺得ig 那堆係ff
真正ending果啲未出
我想呢集9成阿水終於察覺到自己沉船了
我愈來愈覺得ig 那堆係ff
真正ending果啲未出
我想呢集9成阿水終於察覺到自己沉船了
發現到已經好夠
我希望劇情會係咁
阿龔趕到
阿水知道自己沉船
我唔係好貪心姐
嘩!今日呢set相真係想甜死人咩
就算真係FF只要今集講阿水沉船都收貨
好想睇跟住佢兩個都鐘意對方但喺度曖昧嘅劇情
最後到一齊嗰陣全公司同熊家都唔意外嘅反應
係,唔意外,真係幾好笑
其實仲邊有人會意外
尋寶圖班友已經開始笑佢地有景轟
熊家就大家姐同安仔都開聲話龔燁追阿水
佢地唔一齊反而仲意外

留名等睇圍觀班人表示唔意外但佢地啜核嘅評價(e.g.之前peter嘅原來鍾意食排骨)
嗚啊
Stanley幾時上水
可能佢想保持神秘感,預計聽晚果集出左街先會上水……我估……
連安仔咁蠢都知阿龔追佢
阿水係時候醒覺啦
如果編劇去到今集仲要繼續寫阿水否定自己就真係
反正一集都交代唔到咁多嘢,可以先講阿水少少沉,之後再每集沉啲沉啲,最好講阿水去到最後忍唔住自己先向阿龔表白
龔水肯定會開花結果嘅,但由互相喜歡到一齊之前嘅過程先至好睇
如果再否定熊若水應該好想孤獨終老
龔燁成日癡埋去調戲阿水又話佢口花花
買埋禮物俾你點睇都係有心追你喇啩
唔好再逃避啦

如果好sweet嗰兩張圖係阿水被約嘅時候自己ff都唔錯,證明佢都幾期待呢個約會
我覺上次選戰已經鋪緊線
點睇呢集都唔應該後退
今次約埋睇雪,咪再否定啦

好得意的sticker
唔!會!後!退!嘅⋯⋯
乖乖地沉船啦阿水
人生邊有咁多個Mr K比你遇到 仲要係默默地為你做咗咁多嘢
好cute
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞