POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
我想揾人幫打 unique map Hall of grandmasters
想學點樣搞啲地圖
同埋breachstone 又點樣玩
89lv 完左build 但未識玩依啲野
上trade 820搵
Poe map control有好多唔同類型喎

控普通圖
控shaper圖
控shaper/elder influence
無限t16

巴打介唔介意講詳細啲?

https://t.me/mfwicken
建議你自己上youtube search 3.5 atlas strategy睇多啲唔同streaming既片了解下先,白紙一張同你講都好難會明
想學點樣搞啲地圖
同埋breachstone 又點樣玩
89lv 完左build 但未識玩依啲野
Poe map control有好多唔同類型喎

控普通圖
控shaper圖
控shaper/elder influence
無限t16

巴打介唔介意講詳細啲?

https://t.me/mfwicken
建議你自己上youtube search 3.5 atlas strategy睇多啲唔同streamer既片了解下先,白紙一張同你講都好難會明
因為我睇左你打果張map本身都冇咩野drop
1日1000c 唔明點做到
Ex c jew fusing 仲有random unique
呢隻game只係講效率,刷得多就算無extra drop都一樣係會有錢。

1000c係講緊所有野加埋你當執6s+fus其實已經有1/3左右者係一日刷到600+fus出黎,你計番自己一日有無刷到呢個量,其他chisel呀,紅sextent呀,safehouse間唔中出幾隻甲蟲仔賣,賣t11 haunted,加加埋埋,

1000c都係講緊6,7ex,玩得多1日有呢個量係好正常,有ex跌出寶既話一日10+都好基本
其實賣map 係最賺
一tab tab 賣
跌唔到咁多
係咪我玩法有問題?
出現了 一日廿ex
刷map不外落sextent,packsize20+呢啲大路野,多怪=多經多loot,t14+咪落埋釘,vaal map,開harbinger落fragment呢啲就個人喜好
最重要其實都係你個build要夠快
我玩緊tectonick slam
我想知要刷MAP係咪要先解晒所有MAP先?
最簡單既控shaped圖
其實就係個個tier留番你想刷個張map
低一個tier又留一張拎黎賣/incase回唔番可以打呢張回番啲map上去
之後封哂高一個tier既所有map,咁樣當本身drop個張係高一tier既map,因為你atlas無,就會壓番落去你控個張
例如我今個league刷既
t12 留toxic sewer
t11留haunted mansion
t13全部封

控t16既話
就全開,淨係封4隻guardians,之後乜柒都落哂黎刷

elder square太麻煩,可以無視

控普通map例如bc刷doctor卡
就要將連住個2張map都shape左佢等佢唔會drop,之後同tier同高1tier全部map都封哂
大約明白.
想知張圖打左之後封番 果個+1%既效果會唔會冇左?
咁為左易D出圖T1-10應該打晒佢?
除左你控圖要洗走既map,其他全部都要開t1-10,14,15,16,shaper,unique map,全部打哂仲會有131
Hanabi_Azure

免費幫你打HOGM, Uber elder, shaper, Uber atziri
新手可以點賺錢?
隻game好複雜
玩到82lv都唔知做緊乜
Add 我先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞