POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
好想玩呀 但係硬係與更新伺服器連接中斷 已經跟住garena教學都唔得
玩國際服啦 台服不了
有冇巴打玩台服
想搵香港公會 台仔十問九唔應
我都想轉國際服 但係唔捨得幾十頁倉庫
兩舊水買倉已經好夠用
死守台服食屎就唔好話舊屎臭
想唔洗錢有最好既遊戲體驗?
難D囉
glacial ho 賣1ex, 好難賣
唔係好識今個LEAGUE要點玩,2揀1果度成日都亂揀
冇咁貴
前幾日收佐個
冰地HIDEOUT 都係40C 佐右
國際服
我當年台服 一堆SKIN+ 40幾頁高倉
都係照樣轉來玩國際服
syndicate rank 3 好嘔心
intervention 一次出3隻rank3
睇都未睇清楚就1 shot咗 痴撚線
話說轉左由國際服轉左台服 順左好多
礦坑都未斷過
但D台服物價真係CLS 買野都好難搵到人賣
裝備:
IIR 影響unique drop
IIQ 所有野都影響 除左map

Map:
IIQ /Pack size /Map Q影響所有野
人物iiq唔影響map drop
map 本身既iiq先影響
要farm得有效率首先要刷得夠快,控圖,唔一定要玩mf,mf今個league無sup既話都幾無效率,就咁刷map+incursion+mine+safehouse其實都已經好好搵
今個league個人覺得無咩特別抵開,beyond又無埋,如果個build all map mod既話vaal map仲抵玩
利申:淨刷t12 toxic sewer 4 sextants no vaal no chisel no zana mod 刷足1日計 唔計big drop穩定收入1000c+
而家sextant唔洗係無意思,等於射落海
toxic sewer t12定16好
同埋你會點封圖 求指教
唔想咁煩咪12
11留haunted masion賣,12toxic ,13seal走哂
如果想賺多d currency,你地會揀邊樣?
1.刷ossuary farm pure breachstone同scarab
2.刷低lv delve
3.刷紅/shaped map
1搵錢最快最悶 個人黎講實揀3
真,一定揀3
好耐無玩 舊時個poe clan收左皮未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞