POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
你on咪知
有冇人新加坡同日本gateway都會突然爆ping錯位?
用緊澳洲gateway但係150ping
zamiang
https://cdn.discordapp.com/attachments/161021349903466497/531020995092414474/unknown.png
100LV
本身已經棄左league,但係見mathil玩tectonic slam好撚過癮就開左隻黎玩
不過唔係佢個build
好撚爽刷map刷到98跟住尋日開始燒錢跟breachstone 團燒左3000C終於100
不過drop左7EX+冰劍,加埋普通currency drop都回到11-12EX
True breachstone真係好鳩
下季唔改既話 又係全民刷橋
還好啦
96LV計升100=200場
肯燒4000C為左升100我覺得都OK
d 70lv裝係咪用點金石點睇下係咪靚屬 唔係就可以唔要?
唔係
應該用1C買一件你啱好既
你點十次都未必有一次件野有用 倒錢落海
d 70lv裝係咪用點金石點睇下係咪靚屬 唔係就可以唔要?
唔係
應該用1C買一件你啱用既
你點十次都未必有一次件野有用 倒錢落海

所以個d裝無咩用?
咁我唔執啦 無咩位
唔想買就努力啲執金裝ID睇下啱唔啱
但白字base就冇需要
除非去到ilv 84+
我指異色鞋個d
因為我dl巴哈個d顏色包.. 佢出呢d裝色好特別
唔知係咪有用
唔係開league啦嘛唔值錢架喇
你上網睇下血雙抗+move speed 幾錢先啦
一定平過你自己alch
我知靚金裝值錢
以為個d有用先問下 唔該晒
>>你上網睇下血雙抗+move speed 幾錢先啦

我係指....好CHEAP
steel技能搞咁耐發現用fork會shot gun x2 先變得playable
一陣fork係bug fix埋就好笑
新手 玩ARC玩到悶 仲有邊招有佢過主線任 咁快
點解每次登入都要用email unlock
好麻煩
有裝之後其實都唔會好慢,過act都係幾個鐘既事,最緊要揀個中意既心水build
可能你浮動ip
如果你諗住自己摸索多過抄人既話
e家驚入面教學都有一步步教你個系統係點
巴打唔明啲乜
公會仲有冇位 ? 想入公會多啲人玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞