POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
咁撚冷門ice nova 已經少
仲要selfcast仲要搭frostbolt冷門到極點
咁都有人玩咩心態
我想知佢cut左下animation
但個cast speed又食左echo個more 而且亦會自動repeat係粒波到
咁變相無波 self cast 一次 = 2下nova
但放左波咪等於可以同樣時間可以self cast 2次 但總共爆左8下(當有lmp)
dps 4倍up
所以之後條片咪秒boss
唔怪得我試個時個用左波波輸出高咁多
但都係bv就手好多
技能本身說明似係咁
if this skill would repeat with cast this way, it will instead expand again...
即係唔repeat而係粒野度爆多下
我理解係咁
食到echo 個cast speed 係op 太著數
不過睇個thread 又唔見好多人覺得個overlap op
21lv ice nova仲係20c
已經有啲悶唔想玩點算
解完24無心機解36
炒冷飯變到好似玩緊flashback咁
咁錯制回左上面啲野tim
我都係鐘意3.3 ele hit嗰種秒多d
吊佢老母,越nerf越多
今季36真係幾chur下 想盡快解36既話會勁撚忙
不停係咁打atlas obj

解到24應該REROLL玩番隻speed mapping coc先
HH之路好遙遠 忙住解差能 都無精神去賺錢
而家speed mapping 淪落到咁既地步
有冇人玩Winter Orb 打王係咪好唔夠力?
有冇玩winter orb既巴打分享下 打elite/boss會唔會好辛苦
e個算慢啦
上面有段winter orb t17
但係喺sc,d裝應該
我覺得好廢..
可能我裝好垃圾
打王又易死
招技打單體廢,
除非你其他勁裝補救,
招技打王 始終唔得掂
開荒專心打冇MON POST
留個IGN 一齊玩
82lv mastermind 一下普攻秒鳩我
ARC 係唔係收哂皮?
依家係ice spear totem既時代啦
玩開arc mine
想轉build
點轉好
練過隻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞