POE Betrayal League 8/12

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
你唔直播睇到佢出片個時已經太遲 炒貴哂
真新手就睇Engineering Eternity
一來佢D解釋真係詳細過WIKI
二來佢D Build無Mathil effect
可憐EE
啱啱出完片就話你知entire atlas rearranged
呢隻GAME唔係咁玩既咩
叫得做betrayal舊master應該betray 左
終於可以搞死vorici同catarina
首先你要引開12隻exile開個箱
然後同時令佢地low life 10秒
vorici先會出黎同你打
lancing steel coc blade fall
金閃閃build
最近一直忙住WARFRAME 無乜留意新資料
----
1)下版可以用大型地圖裝置了
2)下LEAGUE有6個BOSS 無錯就係個幾條仆街
3)係未來 可能有得揀性別
4)係未來 WINDOW XP將會玩唔到POE
5)Stat stick將會係半年內NERF

就快又見到一堆人慘叫 問點解NERF佢地
無左STAT STICK 純物都係得啖笑
新技想SELL 純物 又引人中伏
BLEEDING
stat stick 會rework,係咪今次改就未知
平時屠開Vangan 今次要比佢屠了
以前佢都係屠開人的
lancing steel萬劍齊發唔多講
出番個golden skin有排玩

gate of babylon build
今季真係好多野玩
CLS
所以我係抄佢一兩個league之前嘅build

Starforge上季成2ex,今季已經十幾c
今季已棄,搵黎搵去都冇Aul,好在佢加大咗個視野搵到啲特別node做到36挑戰拎到個唔係portal嘅portal effect

同fragment一樣用法

ice spear好撚型
開league症又黎啦
輕微焦慮+燥
平常心
coc 大buff
Aura mtx一早要變通用啦
COC 除左ARC有邊招用得
DISCHARGE 個AOE幾可悲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞